Home > Agenda > stiri > MENIUL de la nunta lui TEO!

MENIUL de la nunta lui TEO!

TEO renunta la infometarea chiar inaintea nuntii ei, care va avea loc in acest weekend intr-un cort amplasat la Buftea. Toată viaţa ei a dus o luptă asiduă cu kilogramele în plus, cu perioade de eşecuri răsunătoare, dar şi de victorii strălucitoare, însă acum Teo s-a decis: a renunţat la orice dietă.

“Mai nou, nu mai ţin dietă aproape deloc, am grijă să nu mănânc pâine deloc, iar atunci când o fac, pâinea pe care o mănânc, o fac în casă.”

Liza Panait: “Teo Trandafir şi-a probat rochia şi îi vine ca turnată”

Mănânc şi eu, ce mănâncă toată lumea. Telemeaua e toată bio? Nu. Roşiile nu sunt toate bio. Acum da, e chestia asta cu bio. Mă rog, cât putem, mâncăm bio. Prefer să îi dau copilului, dacă am de ales”, a spus Teo pentru emisiunea “D-Paparazzi”.

Mâncarea servită la marele eveniment, care va avea loc la Studiourile Media Pro din Buftea, nu este una pretenţioasă. Sarmalele cu mămăliguţă şi smântână, friptură asezonată cu murături se vor găsi pe mesele nuntaşilor. Iar la acest meniu, ce muzică ar fi mai potrivită decât cea a lui Mihai Mărgineanu, căci artistul este cel care, alături de Holograf, va întreţine atmosfera.“Meniul va fi unul tradiţional, cu mici diferenţe la aperitiv, unde vor avea mai multe specialităţi, cum ar fi ficat de gâscă. Teo a vrut neapărat sarmale, din acest motiv s-a ales meniul tradiţional românesc. Cât despre cei care vor cânta la nunta finilor noştri vă pot spune că sunt surprize pregătite de firma mea de evenimente”, a declarat, pentru Click!, nasa Claudia Dediu, soţia chitaristului de la Holograf, Romeo Dediu.

O altă surpriză este şi momentul dinaintea tortului, când invitaţii vor gusta din purceluşii la proţap.


Loading...

Comenteaza acest articol

MENIUL de la nunta lui TEO!

by   1 min
0