Home > Vedete > TEO parasita, inselata, bolnava / Cu ce femei (FOTO) se distreaza COSTI dupa ce a parasit-o pe TEO!

TEO parasita, inselata, bolnava / Cu ce femei (FOTO) se distreaza COSTI dupa ce a parasit-o pe TEO!

Ion Uţă (70 de ani), tatăl lui Teo Trandafir, este, în ultima vreme, mai îngrijorat ca niciodată, din cauza stării de sănătate a fiicei sale, care a fost părăsită de Constantin Iosef (44 de ani), soţul ei. Mai mult, contactat de ziarul Libertatea, medicul Ion Uţă îl face praf pe bărbatul fiicei sale, acuzându-l că a alergat după banii lui Teo şi că este cartofor, mort după jocurile de noroc.

Că Ion Uţă nu-l are la inimă pe ginerele său e un lucru cunoscut. De altfel, tatăl lui Teo, medic pediatru în Brăila, nici măcar n-a fost prezent la nunta fiicei sale din această vară. Dar acum, când Constantin Iosef a părăsit-o pe Teo, lăsând- o cu ochii în lacrimi şi cu inima zdrobită, bătrânul părinte e foc şi pară pe ginerele său: “Teo nu se simte deloc bine, chiar dimpotrivă, e rău de tot şi mi-e teamă că lucrurile se vor agrava acum”, ne-a dezvăluit, cu o voce tristă, doctorul Ion Uţă. Acesta ştie că fata lui a suferit un şoc cumplit în momentul în care fostul rugbist şi-a luat catrafusele şi a părăsit căminul conjugal. “Abia un an a trecut de la gravele ei probleme de sănătate. Ştie toată lumea că viaţa ei a atârnat de un fir de păr…, a mai venit şi nenorocirea asta pe capul ei…, săraca fată…”. Apoi, durerea părintelui se diluează şi, treptat, acesta izbucneşte plin de ură: “Costică ăsta, sau cum îi spune, n-a vrut decât banii fiicei mele. A văzut că n-o poate păcăli şi a renunţat la tot… Iar ea l-a iubit”.

Ultima remarcă a tatălui vedetei TV e susţinută şi de declaraţia Teodorei care, într-o intervenţie la Acasă TV, a recunoscut că ar lua-o oricând de la capăt alături de Constantin Iosef: “Indiferent de ce se întâmplă între doi oameni, iubirea depăşeşte limitele lor. Faptul că doi oameni pot, la un moment dat, să nu mai fie împreună nu înseamnă că nu este iubire… Eu şi fiica mea trecem printr-o perioadă nu foarte uşoară, ne ţinem băţoase, dar ne scuturăm şi o luăm de la început. Constantin nu mai ţine legătura cu noi. Dacă mi-ar fi zis să merg cu el în Franţa, m-aş fi dus. Fiica mea mi-a spus că o să răzbim împreună. Dacă ar fi să o iau de la început, aş face la fel. Le doresc tuturor sărbători mai bune decât ale mele”.

Anul trecut, Teo Trandafir a fost transportată cu un avion privat, oferit de boss-ul PRO TV Adrian Sarbu, la Clinica AKH din Viena, cu diagnosticul de pancreatită acută. La mai bine de o lună de la internarea din Austria, vedeta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale dificile, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Mai exact, părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate, iar medicii au efectuat apoi drenajul şi lavajul cavităţii abdominale. Vedeta a fost externată abia la sfârşitul lunii aprilie a anului trecut, după ce, de-a lungul celor patru luni scurse de la prima internare, a fost, de câteva ori, la un pas de moarte!

La mai puţin de o săptămână după ce a părăsit-o pe Teo Trandafir, Constantin Iosef a petrecut de mama focului într-un club de fiţe din Bucureşti. Dincolo de cocktailurile stropite din belşug cu alcool şi de ţigările pe care “le-a sudat” nonstop, Costi, cum este cunoscut în lumea rugby- ului, a stat cu ochii ţintă la sexoasele animatoare care au înfiebântat atmosfera în club. Mai mult, după miezul nopţii, Constantin a reuşit să se “lipească” de o roşcată, subţirică şi “cu picioarele până-n gât”, alături de care s-a simţit bine până spre dimineaţă. Asta în timp ce Teo, soţia lui, suferea, probabil, în vila din Pipera, unde rămăsese doar cu fiica ei, Maya.

Cerasela Hordobeţiu Iosef, mama celor doi copii ai lui Constantin – Sorian şi Eduard -, e o fostă patinatoare profesionistă care, deşi a trecut de 44 de ani, arată impecabil. De altfel, apropiaţii fostului sportiv au dezvăluit că acesta ar fi părăsit- o pe Teo tocmai pentru a se întoarce în braţele fostei soţii! Cerasela, locuieşte în Franţa, la Annecy, alături de cei doi băieţi, dar şi de soacra sa, mama lui Iosef, care e fan declarat al primei sale nurori!

Mai mult: «Teo e rău de tot şi mi-e teamă că lucrurile se vor agrava» – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

TEO parasita, inselata, bolnava / Cu ce femei (FOTO) se distreaza COSTI dupa ce a parasit-o pe TEO!

by   3 min
0