Home > De SARBATORI, Teo s-a impacat cu tatal ei!

De SARBATORI, Teo s-a impacat cu tatal ei!

Teo a avut o relatie extrem de controversata cu tatal ei in ultimii ani, dar despartirea de Costi Iosef a readus-o la sentimente mai bune fata de parintele ei, medicul Ion Uta. Daca, in vara, acesta nici nu era invitat la nunta care marca debutul unei casatorii de 198 de zile, acum, la final de decembrie, cei doi par a fi in cele mai bune relatii.
Dupa trei ani in care nu s-au mai vazut la fata si in care si-au vorbit taios doar prin intermediul televiziunilor,
Teo Trandafir si tatal ei, medicul brailean Ion Uta, au ajuns la sentimente mai bune. Cea care a facut primul pas spre impacare a fost chiar Teo. Ramasa doar cu fiica ei, Maia, dupa separarea de Constantin Iosef, vedeta a simtit nevoia sa se apropie mai mult de familia ei. Asa se face ca, de Craciun, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe tatal ei. Barbatului de 70 de ani nu i-a venit sa creada cand a vazut ca fiica lui il apeleaza: “Am inceput sa tremur de emotie. Mi-a urat Craciun fericit si m-a intrebat de sanatate. Cand am intrebat-o eu cum se simte, a raspuns scurt. A evitat sa-mi spuna cum se simte, dar eu mi-am dat seama ca sufera. Avea o urma de tristete in voce. Nu mai era acea Teo vesela pe care o stiam”, a declarat Ion Uta, conform www.cancan.ro.
Teo si tatal ei s-au vazut ultima oara pe 17 ianuarie 2010. Atunci, vedeta a venit la Brăila în-so¬ţită de fiica sa, Maia. A fost singura dată când Ion Uta şi-a văzut nepoţica. “Mi-e dor de Maia. N-am mai vazut-o de trei ani. E greu pentru un bunic sa traiasca fara nepotica lui”, a mai spus tatal lui Teo.
Teo Trandafir nu si-a invitat tatal la nunta cu rugbistul Constantin Iosef. Suparat ca fiica lui nu l-a invitat la nunta ei cu rugbistul Constantin Iosef, Ion Uta i-a raspuns cu aceeasi moneda si, dupa doar doua saptamani, barbatul s-a casatorit in mare secret cu Adelina, femeia care i-a fost alaturi in ultimii 16 ani.
Adevaratul motiv al separarii dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef nu este nici dorul de copiii lui ramasi in Franta si nici instrainarea celor doi, sustine tatal lui Teo, medicul brailean Ion Uta.
“Stiu din surse sigure ca ginerele meu i-a propus lui Teo sa vanda tot, sa treaca banii pe numele lui si sa plece cu el in lume. Fi-mea nu a fost de acord, iar propunerea lui a pus-o serios pe ganduri si iata ca au ajuns sa se desparta. Pe mine nu ma suprinde cu nimic divortul lor. Eu am stiut de la inceput ca baiatul asta nu e indragostit de Teo, s-a vazut tot timpul pe fata lui. A vrut doar banii lui Teo, dar cand a vazut ca nu-i merge, si-a luat jucariile si izmenele si s-a mutat in Lacul Tei. E doar un cartofor plin de datorii”, a declarat, in exclusivitate pentru Cancan.ro, tatal lui Teo.

Comenteaza acest articol

De SARBATORI, Teo s-a impacat cu tatal ei!

by   2 min
0