Home > Agenda > stiri > TEO TRANDAFIR a cunoscut alt barbat pe Facebook!

TEO TRANDAFIR a cunoscut alt barbat pe Facebook!

Teo a trecut peste divortul de Costi Iosef si, acum, a cunoscut alt barbat pe Facebook. Şi asta i se datorează unui prieten bun, pe care şi l-a făcut în urmă cu ceva timp. Este vorba despre Ionuţ Tănase, câştigătorul unei ediţii “Dansez pentru tine”. Povestea lui de viaţă a impresionat-o atât de tare pe vedetă, încât, după prezentarea cazului, a făcut tot posibilul să-l cunoască.
“M-am supărat foarte rău când l-am auzit povestind că dormea în scări de bloc şi vecinii aruncau apă peste el. Am plâns de furie! Cum să nu aduci în viaţa ta un om frumos, muncitor? Cum să faci gestul de a ieşi şi de a arunca apă peste un copil care doarme în scară? Un prieten ne-a făcut lipeala pe Facebook. Nu am crezut că o să îmi răspundă. Am crezut că succesul o să îl schimbe. Mi-a răspuns imediat pe Facebook şi am început să urlu prin casă de parcă îmi scrisese Mircea Cărtărescu. Apoi, am făcut schimb de numere de telefon şi am vorbit”, a povestit Teo, la Acasă Tv.
Ionuț Tănase a câștigat “Dansez pentru tine” în 2011, avand-o partenera pe Jojo. Povestea lui de viață, dar și talentul la dans i-au adus trofeul și marele premiu de 60.000 de euro. Ionuţ a fugit împreună cu fraţii lui de acasă când el avea doar 5 ani din cauza mamei bolnave de schizofrenie şi a foamei şi de atunci au muncit din greu şi au trăit pe străzi. De la o vârstă fragedă au început să se întreţină din dans.
După ce a câștigat consursul de la Pro TV a reușit să-și vadă visul cu ochii, acela de a avea un acoperiș deasupra capului.

Mai mult: Teo Trandafir, DIN NOU FERICITĂ graţie unui BĂRBAT: “Un prieten ne-a făcut lipeala pe Facebook” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

TEO TRANDAFIR a cunoscut alt barbat pe Facebook!

by   1 min
0