Home > Agenda > stiri > Teo Trandafir dezvaluie de ce nu şi-a lăsat niciodată părul lung

Teo Trandafir dezvaluie de ce nu şi-a lăsat niciodată părul lung


Intr-un interviu acordat emisiunii “Povestiri adevărate”, Teo Trandafir a vorbit despre frumusete si a dezvăluit o manie pe care o are in ceea ce privestea infăţişarea ei.

“Nu stiu dacă e vreo femeie pe lume care să nu-şi dorească un machiaj decent. Nu m-am dat niciodată lebădă pe gard sau frumusetea din Carpati. Asta sunt si cu asta basta. Avantajul meu este că ceea mi-a dat Dumnezeu poate dura. Adica pot să fiu urâtă vesnic. Nu mă consider urâtă, doar proastă”, a spus ea.

Intrebată de ce nu îşi lasă părul lung, Teo a reconscut că este obsedată de părul curat, si din acest motiv il preferă scurt.

“Nu pot să imi las părul lung pentru că eu am o obsesie: trebuie să mă spăl zilnic pe cap, iar vara de două ori. La mine există două posibilităţi: părul curat si părul lung.
Cred că dacă lucrezi la TV, după o vârstă e obligaţia ta să-ţi mai ridici din faţa care ţi-a căzut pe genunchi. Una dintre vedetele de la noi a spus “Vreau să am bot de răţuşcă”. Am stat si m-am gândit…răţuşca nu are bot. Iată de ce nu avem noi vedete”, a mai declarat ea.

Articole asemanatoare
păr lung și mătăsos
Cum să ai un păr lung și mătăsos. Indiencele și-au dezvăluit secretele
Celebritati nascute pe 2 iunie!
Kim si-a tuns parul pentru Kanye!
SOPHIA A CALATORIT CU PISICA BIRMANEZA IN BRATE, LUANDU-L PRIN SURPRINDERE PE CONTROLOR!

Loading...

1 Response

  1. Violeta

    Pe Teo Trandafir o indragesc si o apreciez foarte mult. Este o persoana minunata, cu piciorele pe pamant, cum nu multe vedete sunt… Nu crede in feti frumosi si nici nu viseaza la cai verzi pe pereti… Cu siguranta stie ce vrea de la viata si este dispusa mereu sa invete…chiar si din propriile ei greseli…are mult curaj si este foarte sincera…cea ce rar mai intalnesti la vedetele noastre (chiar daca multe dintre ele sunt doar personaje cunoscute), noi obisnuim sa le numim pe toate vedete… Toata stima si tot respectul meu pentru Teo, o iubesc si ii doresc din suflet sa fie sanatoasa, sa fie iubita in continuare de fiica ei(care este o dulcica) si sa se simta impacata cu ea insasi, pt ca stiu de asemenea ca nu crede in “fericirea absoluta”…si sincer, cred ca nici nu exista, va doresc numai bine, Violeta.

Comenteaza acest articol

Teo Trandafir dezvaluie de ce nu şi-a lăsat niciodată părul lung

by   1 min
1