Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre ADRIAN SÂRBU!

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D. Vedeta a vorbit despre noua ei emisiune, dar şi despre viaţa ei de când a ieşit din televiziune. Vedeta a povestit şi despre momentul în care a fost vizitată pe patul de spital de Adrian Sârbu.

Teo Trandafir a vorbit despre întâlnirea cu Adrian Sârbu, când acesta a vizitat-o pe patul de spital. Vedeta, care va avea o emisiune la Kanal D începând cu 9 septembrie, a lăsat să se înţeleagă că vorbele fostului mogul de la PRO ar fi ajutat-o să supravieţuiască, deşi medicii austrieci nu îi mai dăduseră mari şanse de supravieţuire.

“Adrian Sârbu nu şi-a dorit niciodată să se vorbescă despre asta. Nu am vorbit cu el ani buni, nu îmi reveneam, mă întrebam de ce nu m-a căutat, după o discuţie pe care am avut-o. Nu mi-am îngăduit să mă cert cu acest om. O relaţie cu el nu s-a încheiat. Risc să spun asta, deşi sunt un neica-nimeni din drum, un prieten nu se lasă aşa. Nu am vorbit nişte ani. La vremea respectivă nu exista dimineaţă în care să nu mă gândesc la asta. La un moment dat însă, eram pe un pat de spital şi a apărut. A vision, cum spune englezul. Am vorbit puţin. Eram şocată, ştiam că nu mai am şanse de supravieţuire. I-am spus: “Dacă aş fi şitut că o să avem aceste conversaţii aş fi râs”. Atunci mi-a spus: “Atunci râzi pentru mine Teo”.

Mădălin Ionescu a dezvăluit că vedeta i-a povestit într-o discuţie la telefon că Adrian Sârbu le-ar fi spus medicilor austrieci că nu va pleca din spitalul din Viena până nu va vedea “capacul de sicriu peste trupul ei”.

“Medicii ştiau că s-a terminat. Aşa am auzit şi eu că ar fi spus. Eu nu am auzit cuvintele astea, dar acest “noi” mi-a dat putere”, a completat Teo.

ARTICOLE SIMILARE

De ziua ei, Ramona Gabor a primit diamant de 100.000 de euro de la iubitul arab

ECO Lifestyle

realitatea

Viata e mai buna cand esti frumoasa – iata cele 9 dovezi

Rihanna – secrete de frumusete si o noua colectie de machiaj

Gândirea pozitivă – când devine toxică și ce soluții avem

Andreea Damian

Cei trei Chefi au facut praf preparatele vedetelor! “Mancarea a fost de tot c*****l! A fost infecta”

Scrie un comentariu