Home > Agenda > stiri > TEO TRANDAFIR despre greutatea ei si manele

TEO TRANDAFIR despre greutatea ei si manele

Teo Trandafir spune că s-a săturat ca toată lumea să o asocieze cu grăsimea sau  maneaua.

“M-am cam plictisit de eterna acuzație care planează asupra capului meu albit  de ani, veșnica poveste cu manelele. Fraților, serios… A fost perioada  în care se plângea lumea că-s grasă. Bun”, a scris Teo pe blog.

“Părea o  problemă națională, parcă s-ar fi fisurat vreun dig sau ceva, deci am zis că-i  groasă, că aveam de-a face cu un soi de leitmotiv. Am pierdut pe drum vreo 60  de kile. S-a plâns imediat lumea fără treabă că-s slabă, că nu e bine deloc și  că era ea, lumea, învățată cu doamna Teo cum era dânsa așa, grasă, să se  regăsească, că acuma sunt ca toate alalaltele. Să mor, nu alta, dar am  tăcut, că ce să faci, clientul nostru, stăpânul nostru. Acum îmi permit să  vorbesc despre asta pentru că îmi imaginez că s-a prescris. Ce era la gura  celor doi cârcotași, cum plângeam ca proasta în fata ecranului văzându-l pe  Mistrețul acela imitându-mă într-un fel de nereprodus… Doamne, cată suferință  fix degeaba. M-am tot conformat“, a continuat aceasta.

După ce problema kilogramelor în plus “s-a prescris”, aşa cum a spus chiar  ea, Teo se confruntă cu o altă fantomă a trecutului său în televiziune –  promovarea manelelor. ”

“Şi, până la urmă, ce naiba a fost așa de rău, că nici n-au fost multe, una  pe lună nu mi se pare prea mult pentru niciun televizor eliberat de la magazin  cu telecomandă cu tot? Mă întreabă careva dacă aș face la fel, dacă aș lua-o de  la început. Pai, să mor dacă știu. Dacă ar face audientă, n-aș transpira prea  mult“, mai spune Teo.

Vedeta este de părere că probelma manelelor la televizor nu este nici pe  departe la fel de gravă ca aceea a scenelor de violenţă prezentate în prime-time şi însoţite senin şi zâmbind de avertismentul  “Atenție, urmează  imagini care vă pot afecta emoțional”.

Concluzia?

“Oamenii nu-s proşti deloc. Cei care cred asta, în schimb, au mari probleme.  Și acum, pe final, vă anunț că nu mă ia zefirul din strada nici în ziua de  azi”.

Mai mult: Teo Trandafir S-A SĂTURAT de “ETERNA ACUZAŢIE” care planează asupra sa. Vezi MESAJUL EI PENTRU CÂRCOTAŞI – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

TEO TRANDAFIR despre greutatea ei si manele

by   1 min
0