Tabu
Image default
BEAUTY

TERAPIE-VAMPIR! Vedeta a intinerit 10 ani dupa ce si-a schimbat sangele

Wanda nu crede in bisturiu si botox! Artista a apelat la cea mai noua terapie in materie de intinerire, practicata si de staruri de la Hollywood precum Madonna, Demi Moore sau Jennifer Aniston.

Nu de mult, Wanda s-a internat intr-o clinica de specialitate din Londra, unde sangele i-a fost extras, tratat si reintrodus in organism.
Beneficii. Desi are 36 de ani, in urma terapiei, Wanda se simte de 20. Tratamentul functioneaza pe baza biostimularii celulelor organismului prin injectarea unui ser obtinut din propriul sange, bogat in nutrienti. “Eu am ales sa-mi traiesc copilaria si tineretea cat pot de mult si de bine. Astazi sunt tehnici hi-tech de rejuvenare, iar una dintre ele este terapia vampir, la care am si apelat. Imediat dupa prelevare, sangele este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit. Serul este reinjectat, iar acest surplus de celule revigoreaza inima, ficatul sau plamanii. Schimbarea este totala, ma simt ca si cum m-as fi nascut a doua oara”, a declarat Wanda pentru cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

MARIA CIOBANU – reparatii (estetice) capitale / FOTO

Ce este G-Beauty, noua tendință de îngrijire a pielii din Germania

Andreea Damian

Sisley la The Place

realitatea

Pink i-a vopsit părul fiicei sale în albastru ca să sprijine o altă mămică celebră

Andreea Damian

Cum pozau divele, fara Photoshop: neepilate si cu celulita la vedere

Părul, niciodată în vacanță

realitatea

Scrie un comentariu