Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Termenii de dating pe care trebuie să-i cunoști și de care să te ferești în 2020

În ultimele luni ai tot auzit termenii dogfishing – bărbatul care pozează cu animalul de companiei de pe aplicațiile de dating online – și paperclipping.

Paperclipping este o tendință de dating, inspirată de lucrările ilustratoarei Samantha Rothenberg, cunoscută sub numele de Violet Clair pe Instagram. Samantha ne amintește de Asistentul Office de la Microsoft, Clippy cel enervant care apărea mereu când nu-ți doreai, oferind sfaturi agresive despre cum să folosești Word. A apărut paperclipperul, tipul cu care te-ai „întâlnit” pe internet de câteva ori, apoi a dispărut, iar câteva luni mai târziu apare și îți trimite un mesaj din senin, un „hei, ce faci?” sau „ce faci sâmbăta asta?”. Mesajele neașteptate nu sunt niciodată răutăcioase sau nepoliticoase. Sunt concepute doar pentru momeală. Ai grijă să nu pici în plasă!

Noii termeni din dating online arată că tendințele nu schimbă în următorul an. Plenty Of Fish – un serviciu online de întâlniri canadian, popular în principal în Canada, Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, Spania, Brazilia și Statele Unite – a dezvăluit capcanele de care trebuie să te ferești în 2020.

Fleabagging – acțiunea repetată de a ieși cu persoane nepotrivite – a fost adăugat pe o listă de cuvinte-cheie pentru persoanele care caută o nouă relație. Să-ți dăm un exemplu clasic. Janice din serialul Friends a fost iubita lui Chandler Bing în mai multe rânduri, dar acesta din urmă ieșea cu ea din plictiseală sau pentru că nu vroia să fie singur. Fleabagging este inspirat de personajul lui Phoebe Waller-Bridge din serialul de comedie-dramă Fleabag (produs de Amazon) – ce a mai fost recompensat anul acesta la Premiile Emmy, la secțiunea „comedie”, pentru „cea mai bună actriță”, „cea mai bună regie ” și „cel mai bun scenariu”.

Potrivit site-ului de întâlniri, 63% dintre femei au recunoscut că ieșeau cu același bărbat, deși era nepotrivit pentru ele, spre deosebire de 38% dintre bărbați.

Pe listă este inclus și termenul Dial Toning. Se referă la acea persoană care îți dă numărul de telefon să-i scrii un mesaj, dar când o faci nu-ți răspunde niciodată.

Un alt fenomen ciudat – și unul care afectează persoanele care au în jur de 40 de ani – este să îi ceri fostului sau fostei o favoare. Această tendință se numește Cause-Playing. Să-ți dau un exemplu.Te-ai despărțit de cineva în urmă cu șase luni, să zicem, și te simți nevoită să-i ceri să doneze o sumă de bani pentru o cauză pe care tu o promovezi. Plenty Of Fish estimează că 47% dintre persoane au experimentat așa ceva cel puțin o dată.

Eclipsing este un alt termen de avut în vedere pentru anul 2020 și presupune că cineva brusc devine interesat de aceleași  pasiuni și hobby-uri ca și tine, doar ca să te pună în umbră.

Poate că Exoskeleton-ing ți se va părea mai interesant. Este acel fenomen în care fostele iubite ale partenerului tău vor să țină legătura cu tine, mai ales pe rețelele de socializare. E ciudat, nu?

Alți termeni de care vei auzi anul viitor sunt Yellow Carding, Glamboozled și Typecasting.

ARTICOLE SIMILARE

Volvo a creat locuri de parcare pentru familiile LGBTI într-un mall din Londra

realitatea

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Schimbări climatice: Companiile aeriene acuzate de ipocrizie

realitatea

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

Andreea Damian

Cum arăta actrița Maia Morgestern în tinerețe

Tabu Tabu

Cum să-ți întărești sistemul imunitar pentru a evita răcelile și coronavirusul

Andreea Damian

1 comentariu

MonicaN 6 May 2020 at 15:12

Un comparator de site-uri de acest gen ca https://www.lovino.ro/ este foarte util atunci când este greu să alegi un site potrivit de online dating. Recenziile și experiențele împărtășite de utilizatorii înscriși precum și interacțiunea lor site-ul sau aplicația respectivă ne pot scuti de mult timp pierdut și dezamăgiri.

Răspunde

Scrie un comentariu