Home > Agenda > Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani

Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani

terminator 6

Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton s-au reunite după o perioadă de 27 de ani pentru a filma „Terminator 6”, care va avea premiera în noiembrie 2019.

Linda Hamilton a jucat rolul lui Sarah Connor, alături de „fiorosul” Arnold Schwarzenegger în primul film „Terminator”, sub regia lui James Cameron, care a fost lansat în 1984.

Anul 2018 îi găsește pe cei doi actori bătrâni, cărunțiți și cu riduri. Linda Hamilton, în vârstă de 62 de ani, și Arnold Schwarzenegger,în vârstă de 71 de ani, au acceptat să joace din nou împreună în „Terminator 6”, o continuare a „Terminator 2: Ziua Judecății”. Prin urmare, nu se va face nicio referire la părțile 3,4 și 5. Ca și când n-ar fi existat.

Linda a apărut și în cel de-al doilea film Terminator, intitulat „Terminator 2: Judgment Day”, lansat în anul 1991, dar a fost „ucisă” în cel de-al treilea film – „Terminator: Rise of the Machines”. În cel de-al patrulea film Terminator, întitulat „Salvarea”, s-a auzit doar vocea ei.

Miercuri, Arnold a distribuit pe Instagram un colaj de fotografii care conține două imagini – una din timpul filmărilor pentru filmul „Terminator 2: Ziua Judecății”, cealaltă fiind realizată în iunie, din timpul filmărilor pentru cel de-al șaselea film.

Fostul guvernator de California a dorit să recreeze momentul din urmă cu 27 ani. „La mulți ani, prietenei mele dragi Linda Hamilton, una dintre colegele mele preferate, un om adevărat și o ființă minunată. Sunt încântat să lucrăm din nou împreună”, a fost mesajul care a însoțit colajul foto.

James Cameron, cel care a realizat primele două filme, va lucra cu Tim Miller, cel care a debutat cu celebra comedie ”Deadpool”. Nici scenariștii nu sunt de neglijat, printre aceștia numărându-se David Goyer (The Dark Night), Charles Eglee (Dark Angel) sau Josh Friedman(The Sarah Conner Chronicles). Noua poveste pusă în scenă nu va aduce doar personaje originale, din prezent și viitor, ci și o nouă generație de idoli.

Filmările au început în luna iunie și ar trebui să se încheie până în octombrie 2018. Data oficială și exactă a lansării Terminator 6 în SUA este 22 noiembrie 2019, la patru ani și jumătate de la ultima parte din serie și la 35 de ani de la Terminator 1 (26 octombrie 1984).

 

Articole asemanatoare
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg
Terminator
Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure
Linda Hamilton
Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Comenteaza acest articol

Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani

by Andreea Damian   1 min
0