Tabu
CULTURE Slider

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

În ciuda eșecului pe care l-a avut Terminator: Genisys în 2015 și a incertitudinii cu privire la viitorul franșizei, cel de-al șaselea „Terminator” va reveni pe marele ecran anul viitor. Filmările pentru filmul momentan fără un titlu sunt în desfășurare, iar producătorii au lansat deja prima imagine oficială cu protagoniștii.

În imagine o putem vedea pe Linda Hamilton, care revine în rolul lui Sarah Connor, alături de actrițele Natalia Reyes („Birds of Passage”) și Mackenzie Davis („Blade Runner 2049”). Imaginea transmite clar un mesaj de women empowerment, cred iubitorii de filme, din moment de producătorii au trimis în primă linie trei femei. Judecând după imagine, Mackenzie Davis ar putea juca rolul unui android sau al unui călător în timp, iar Natalia Reyes, un angajat al Arius Motors.

Publicaţiile de profil (printre care şi TheTerminatorFans.com) au publicat deja online o serie de imagini de pe platourile de filmare, în care o putem revedea şi pe Linda Hamilton (Sarah Connor). În imagini apare şi actriţa Mackenzie Davis, al cărei personaj promite să aibă un rol important în noua poveste. Arnold Schwarzenegger nu va lipsi din noul film, în vreme ce James Cameron îşi reia rolul de producător, în care s-a mai aflat la Terminator 2: Judgement Day.

Gabriel Luna va fi Terminatorul în această relansare a francizei, în care se va ignora firul narativ din peliculele ce au urmat celor din 1997 şi 1999. Mai fac parte din distribuţie Diego Boneta, într-un rol nedezvăluit încă, şi Brett Azar, actorul al cărui fizic este la fel de impresionant precum cel al lui Schwarzenegger (în primele două filme Terminator), şi care a interpretat versiunea tânără a lui T-800 în Terminator Genisys.

De regie se va ocupa Tim Miller (Deadpool). Lansarea este programată pentru 22 noiembrie 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Câștigurile financiare ale companiei Disney vin de la parcurile tematice și „Regele leu”

realitatea

Miranda Kerr a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil

Andreea Damian

Prima misiune NASA efectuată în spațiu de o echipă alcătuită exclusiv din femei tocmai a fost anulată

realitatea

Cand se retrag soldatii romani din Afghanistan

Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Kim Kardashian a transformat pasiunea pe care o avea de 15 ani în realitate

Andreea Damian

Scrie un comentariu