Tabu
Image default
CULTURE Slider

Terminator 6, prima imagine oficială. Transmite clar un mesaj de women empowerment

În ciuda eșecului pe care l-a avut Terminator: Genisys în 2015 și a incertitudinii cu privire la viitorul franșizei, cel de-al șaselea „Terminator” va reveni pe marele ecran anul viitor. Filmările pentru filmul momentan fără un titlu sunt în desfășurare, iar producătorii au lansat deja prima imagine oficială cu protagoniștii.

În imagine o putem vedea pe Linda Hamilton, care revine în rolul lui Sarah Connor, alături de actrițele Natalia Reyes („Birds of Passage”) și Mackenzie Davis („Blade Runner 2049”). Imaginea transmite clar un mesaj de women empowerment, cred iubitorii de filme, din moment de producătorii au trimis în primă linie trei femei. Judecând după imagine, Mackenzie Davis ar putea juca rolul unui android sau al unui călător în timp, iar Natalia Reyes, un angajat al Arius Motors.

Publicaţiile de profil (printre care şi TheTerminatorFans.com) au publicat deja online o serie de imagini de pe platourile de filmare, în care o putem revedea şi pe Linda Hamilton (Sarah Connor). În imagini apare şi actriţa Mackenzie Davis, al cărei personaj promite să aibă un rol important în noua poveste. Arnold Schwarzenegger nu va lipsi din noul film, în vreme ce James Cameron îşi reia rolul de producător, în care s-a mai aflat la Terminator 2: Judgement Day.

Gabriel Luna va fi Terminatorul în această relansare a francizei, în care se va ignora firul narativ din peliculele ce au urmat celor din 1997 şi 1999. Mai fac parte din distribuţie Diego Boneta, într-un rol nedezvăluit încă, şi Brett Azar, actorul al cărui fizic este la fel de impresionant precum cel al lui Schwarzenegger (în primele două filme Terminator), şi care a interpretat versiunea tânără a lui T-800 în Terminator Genisys.

De regie se va ocupa Tim Miller (Deadpool). Lansarea este programată pentru 22 noiembrie 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Andreea Damian

18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Andreea Damian

Tendința Fox Eye continuă să se răspândească. Dar criticii insistă că e rasistă

Andreea Damian

10 sfaturi interesante care vă pot ajuta cu ușurință să găsiți blugii „perfecți”

Tabu Tabu

Astrocafe.Ro si Nicoleta Svârlefus te invita la un workshop numit ”Creeaza abundenta”!

Scrie un comentariu