Home > Fără categorie > După “Testul de paternitate” făcut cu forţa de Andreea Marin Bănica, Adriana Nicolae reacţionează!

După “Testul de paternitate” făcut cu forţa de Andreea Marin Bănica, Adriana Nicolae reacţionează!

Iata si care a fost comentariul lui Stefan Banica cu privire la acest incident.

Marti seara, Andreea Marin Banica s-a privit pentru prima oara in ochi cu Adriana Nicolae, actrita care a reusit sa faca mare valva, in urma cu un an, cand a declarat ca tatal copilului pe care abia il nascuse este un actor celebru al carui nume se termina in “junior”. La vremea respectiva, declaratia acesteia a ridicat mari semne de intrebare, printre juniorii cu nume celebre aflandu-se Florin Piersic Jr., fostul sot al Adrianei, care a si infirmat ca ar mai fi avut vreo legatura cu acesta de la despartirea lor, dar si Stefan Banica Jr., asupra implicarii caruia a continuat sa planeze o urma de indoiala.
De sase ori consecutiv, Andreea Marin Banica a intrebat-o pe Adriana Nicolae daca tatal copilului sau este sau nu Stefan Banica. Cand a inteles ca nu va reusi sa obtina un raspuns clar, favorabil sau nu, din partea Adrianei, Andreea Marin s-a oprit, a multumit si a coborat eleganta de pe scena. Trei minute mai tarziu, dupa o scurta sesiune de fotografii, vedeta TV a parasit rapid sala, strecurand premiul pentru “Eleganta”, abia primit, intr-o punguta de hartie.

In drum spre parcare, Andreea s-a oprit si i-a batut obrazul unei persoane care s-a ocupat de organizarea evenimentului, mustrand-o aspru ca a permis o astfel de intalnire fara sa o avertizeze in prealabil. Cinci minute mai tarziu, pe usa de acces a iesit in mare graba Adriana Nicolae. “Nu pot sa comentez, nu acum. Sunt consternata. Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni, atat pot sa spun”, a declarat Adriana Nicolae.
Contactat de jurnalistii Adevărul, sotul vedetei a refuzat să comenteze gestul Andreei. Stefan Banica a precizat doar că există un proces care se derulează în acest sens.


Loading...

Comenteaza acest articol

După “Testul de paternitate” făcut cu forţa de Andreea Marin Bănica, Adriana Nicolae reacţionează!

by   1 min
1