Tabu
Image default
CULTURESlider

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

Întoarcerea în distopicul Gilead din Povestea Slujitoarei a fost vândută în peste 100.000 de exemplare în prima sa săptămână din Marea Britanie.

O copie din The Testaments, a fost vândută la fiecare patru secunde în Marea Britanie săptămâna trecută, conform cifrelor de vânzări, cifre care artă foarte bine pentru Margaret Atwood. Acțiunea e setată la 15 ani de la sfârșitul din The Handmaid’s Tale, romanul urmărește evoluția continuă a statului totalitar Gilead al lui Atwood, unde femeile sunt reduse la nivelul de reproducătoare mame iar în Biblie  se găsesc justificări pentru fiecare abuz de putere. Cererea pentru noua distopie a lui Atwood a retrimis și The Handmaid’s Tale înapoi în topurile de vânzări, obținând locul doi, la 34 de ani după ce a fost publicată prima dată.

Cartea a făcut valuri pe ambele părți ale Atlanticului, cu vânzări de peste 125.000 de exemplare pe toate formatele din SUA. În urmă cu două săptămâni, Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală. Serialul de televiziune Hulu, cu Elisabeth Moss, a fost confirmat cu un al patrulea sezon. De asemenea, Hulu va adapta The Testaments pentru micul ecran potrivit Time Magazine dar încă nu este clar dacă noua poveste a lui Atwood va fi pliată după serialul deja existent sau dezvoltată drept serial separat. Mătușa Lydia, una dintre mentorii matriarhali ai servitoarelor de serviciu, este unul dintre cei trei naratori din noua carte – „o mișcare strategică strălucitoare care transformă lumea Galaadului în interior”, a spus criticul Washington Post.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

De ce Nuami și Teo nu-și mai vorbesc de ani de zile. Adevărul despre relația lor

Andreea Damian

CRBL și familia au revenit în România. Motivul pentru care s-au întors acasă mai repede decât trebuia

Andreea Damian

Săptămâna modei de la Paris | Balenciaga, un spectacol la culmea emoției

Andreea Damian

Scrie un comentariu