Tabu
CULTURE Slider

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

Întoarcerea în distopicul Gilead din Povestea Slujitoarei a fost vândută în peste 100.000 de exemplare în prima sa săptămână din Marea Britanie.

O copie din The Testaments, a fost vândută la fiecare patru secunde în Marea Britanie săptămâna trecută, conform cifrelor de vânzări, cifre care artă foarte bine pentru Margaret Atwood. Acțiunea e setată la 15 ani de la sfârșitul din The Handmaid’s Tale, romanul urmărește evoluția continuă a statului totalitar Gilead al lui Atwood, unde femeile sunt reduse la nivelul de reproducătoare mame iar în Biblie  se găsesc justificări pentru fiecare abuz de putere. Cererea pentru noua distopie a lui Atwood a retrimis și The Handmaid’s Tale înapoi în topurile de vânzări, obținând locul doi, la 34 de ani după ce a fost publicată prima dată.

Cartea a făcut valuri pe ambele părți ale Atlanticului, cu vânzări de peste 125.000 de exemplare pe toate formatele din SUA. În urmă cu două săptămâni, Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală. Serialul de televiziune Hulu, cu Elisabeth Moss, a fost confirmat cu un al patrulea sezon. De asemenea, Hulu va adapta The Testaments pentru micul ecran potrivit Time Magazine dar încă nu este clar dacă noua poveste a lui Atwood va fi pliată după serialul deja existent sau dezvoltată drept serial separat. Mătușa Lydia, una dintre mentorii matriarhali ai servitoarelor de serviciu, este unul dintre cei trei naratori din noua carte – „o mișcare strategică strălucitoare care transformă lumea Galaadului în interior”, a spus criticul Washington Post.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Trucul pe care Kate Middleton îl folosește mereu ca să nu alunece în pantofi

Andreea Damian

De ce arăta așa bine Kate Middleton la nici 10 ore după naștere?

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 20 ianuarie

realitatea

De ce nu ar trebui să așteptăm până când ne este foame ca să mâncăm

Andreea Damian

Scrie un comentariu