Home > Agenda > The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

Întoarcerea în distopicul Gilead din Povestea Slujitoarei a fost vândută în peste 100.000 de exemplare în prima sa săptămână din Marea Britanie.

O copie din The Testaments, a fost vândută la fiecare patru secunde în Marea Britanie săptămâna trecută, conform cifrelor de vânzări, cifre care artă foarte bine pentru Margaret Atwood. Acțiunea e setată la 15 ani de la sfârșitul din The Handmaid’s Tale, romanul urmărește evoluția continuă a statului totalitar Gilead al lui Atwood, unde femeile sunt reduse la nivelul de reproducătoare mame iar în Biblie  se găsesc justificări pentru fiecare abuz de putere. Cererea pentru noua distopie a lui Atwood a retrimis și The Handmaid’s Tale înapoi în topurile de vânzări, obținând locul doi, la 34 de ani după ce a fost publicată prima dată.

Cartea a făcut valuri pe ambele părți ale Atlanticului, cu vânzări de peste 125.000 de exemplare pe toate formatele din SUA. În urmă cu două săptămâni, Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală. Serialul de televiziune Hulu, cu Elisabeth Moss, a fost confirmat cu un al patrulea sezon. De asemenea, Hulu va adapta The Testaments pentru micul ecran potrivit Time Magazine dar încă nu este clar dacă noua poveste a lui Atwood va fi pliată după serialul deja existent sau dezvoltată drept serial separat. Mătușa Lydia, una dintre mentorii matriarhali ai servitoarelor de serviciu, este unul dintre cei trei naratori din noua carte – „o mișcare strategică strălucitoare care transformă lumea Galaadului în interior”, a spus criticul Washington Post.

Articole asemanatoare
Margaret Atwood
Margaret Atwood și Bernardine Evaristo împart Premiul Booker 2019
Amazon a trimis exemplare din noua carte semnată Margaret Atwood mai devreme, din greșeală
Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane
Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă

Comenteaza acest articol

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

by realitatea   1 min
0