Home > Health > THE CODE – transformarea holistica a corpului

THE CODE – transformarea holistica a corpului

Geo Bogdan, master trainer cu un background valoros in domeniul fitness-ului, prezinta, in cadrul unei tabere dedicate, „The Code” – un program unic in Romania, adresat celor care isi doresc un start rapid in transformarea corpului lor. Boot camp-ul va avea loc in perioada 18-24 iunie 2015, la Bran.

Geo Bogdan1Cei douazeci de ani de expertiza la cel mai inalt nivel in industria fitness-ului se concentreaza intr-o experienta singulara in Romania – un pas urmator  in know-how-ul despre antrenamente si metabolism.

“Asistam la o o schimbare marcanta  in industria de well-being, abordarile disparate asupra corpului nostru producand doar efecte si manifestari punctuale. Este momentul unei regandiri profunde si complete pentru a putea vorbi de o transformare adevarata a propriului corp, in mediul actual, pornind de la o intelegere aprofundata a modalitatii in care poti da un start nou atat fizic, cat si mental” (Geo Bogdan).

The Code este un model educational livrat in 7 zile, diferit prin abordarea holistica, componenta nutritionala fiind completata de workshop-uri si educatie despre nutritie, metabolism si corp, de antrenamente in aer liber, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditatie, tehnici de respiratie), de consiliere motivationala si dezvoltare personala si de activitati de grup/entertainment.

Programul este realizat alaturi de clubul ONE Fitness.

Articole asemanatoare
Importanta detoxifierii in orice proces de transformare corporala

Comenteaza acest articol

THE CODE – transformarea holistica a corpului

by realitatea   1 min
0