Home > Fashion > The French way

The French way

Cand te gandesti la Franta te gandesti la macarons, vita in sange, istorie, cultura bogata si ah…acel je ne sais quoi al frantuzoaicelor! Care este secretul lor? Avem cateva tips&tricks care ar putea face lumina in cum reusesc mereu sa arate chic, fara niciun pic de efort!

1. Spune nu trendurilor si dezvolta-ti un look propriu. Suna total paradoxal fata de ceea ce citesti in revistele de moda, dar frantuzoaicele nu imita, pe nimeni! Isi cumpara hainele doar dupa bunul lor plac, lucru care face shopping-ul mult mai usor.

2. Nu merg la coafor, ci pe naturalete. In timp ce noi ne chinuim sa ne indreptam parul sau sa ne facem bucle, ele sunt cu adevarat reginele “bed-hair”.

3.Culorile neutre. Frantuzoaicele au o gama cromatica destul de mica cand vine vorba de culori: crem, negru, alb si maro. Singurele accente de culoare in garderoba lor se regasesc in pantofi colorati, esarfe sau genti.

4. Poarta tuxedo barbatesc la tinutele de seara. In 1996,  Yves Saint Laurent crea faimosul sau “Le Smoking”, tuxedo-ul pentru femei. Clar vei fi in centrul atentiei dintre toate femeile care poarta rochii.

5. Imbraca-te pentru tine insati. Nu cauta sa multumesti pe nimeni altcineva decat pe tine insati cand vine vorba de stilul personal.

6. Pentru seara ai nevoie de un ruj rosu si atat. Cand vrei sa treci de la un outfit casual la unul elegant, mizeaza pe rujul classic rosu.

7. Coco Chanel a zis “less is more”. So be it.

8. Nicio seara fara demachiere. Daca este un lucru pe care frantuzoaicele il respecta cu religiozitate , acela este demachiatul inainte de culcare.

9. Fashion not food. Sunt mari gurmande, intr-adevar, dar secretul siluetei lor androgine consta in a manca tot ce le face placere doar cat sa isi potoleasca pofta.

10. Casual nu inseamna pantaloni de yoga. Niciodata nu iesi in public ca si cum te-ai duce la sala.

Articole asemanatoare
pulover
Cum să te îmbraci pentru a avea stil și eleganță în fiecare zi?
Ghid util: Cum să îti menții stilul vestimentar pe durata sarcinii
In luna martie se poarta macarons
Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

2 Responses

  1. Pingback : The French way | Noutati

  2. Pingback : The French way | Femininne

Comenteaza acest articol

The French way

by   1 min
2