Tabu
Image default
lifestyle

The power of dreams

“In 2005 am devenit ambasadorul valorilor Cannes Lions in Romania. Pe-atunci eram singurul roman care frecventa constant mediile internationale cu focus pe performanta in comunicare. Ce-am reusit sa fac in 6 ani cu titlul acesta, care obliga exact in aceeasi masura in care onoreaza? Am reusit sa generez o schisma in rutina de studiu si de performanta a industriei de comunicare de la noi, motivandu-i pe cei mai intreresanti oameni ai momentului sa-si largeasca perspectivele. Am pus Romania pe harta festivalului reusind sa ofer industriei privilegiul de a avea pentru prima data in 54 de ani ocazia de a straluci in panelul de evaluatori ai celui mai vechi si mai pretuit eveniment al comunicatorilor din intreaga lume si, cel mai important, am fondat o scoala ale carei varfuri performeaza anual la competitii internationale -The Alternative School for Creative Thinking – platforma contemporana de educatie in comunicare. La un nivel subtil, dar intr-o maniera constanta, performerii acestei scoli sunt o sursa de oxigen pentru intreaga comunitate si un catalizator pentru evolutie.

Am tot crosetat pe marginea intrebarii “Cand a inceput totul ?”. Pentru ca de fapt totul incepe cu o suma de inceputuri, toate conectate la niste emotii atat de intense incat mi-au schimbat fundamental parcursul. Pe-al meu si in cele din urma pe-al altora, deloc putini:

In ziua in care implineam 14 ani, s-a tras la Timisoara si a izbucnit revolutia. Acele clipe m-au facut sa inteleg ca viata mea trebuie sa aiba un sens mai inalt si o miza mai serioasa decat propria persoana, pentru ca niste tineri inconstienti si frumosi facusera sacrificiul de a se duce ei, lasand in urma o misiune pe care fiecare dintre cei ramasi ar fi trebuit s-o onoreze. Asta cred ca a ramas pana astazi motorul care m-a tinut in priza si care m-a ajutat sa fac cu atita usurinta lucruri pe care organizatii si personaje influente la vremea lor n-au reusit sa le bifeze in ani.

Un alt doilea moment important cred ca a fost prima plecare la Cannes Lions, cand eram inca studenta. A fost o experienta atat de intensa – ca informatie, ca forma de relationare cu oameni de toate culturile si vocatiile, incat mi-am dorit sa aduc Romania cu mine acolo. Cu ochii la toti acei performeri care stiau sa poarte cu modestie apasarea unor trofee cu greutate, mi-am dat seama cat de mult puteam invata intr-o saptamana, nu doar ca jucatori in industria de comunicare, ci mai ales ca oameni. Alte mentalitati, atatea forme de a genera si de a gestiona succesul.“

…Si asa a inceput povestea Teodorei Migdalovici, poveste care te inspira si te ajuta sa ai curajul de a-ti asculta inima si a face schimbarea in bine dupa care poate tinjesti! Povestea ei este sustinuta si recunoscuta de campania „125 de femei pentru schimbare”. Te invitam sa citesti intreaga poveste aici.

Sustine si tu prin vot povestea care te-a inspirat sau te-a facut mai puternica,  incepand cu 1 iulie 2011 pe www.Avon125.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Bobonete din Las Fierbinti: “Fetita lui Alice Dumitrescu e a mea, nu e a lui Brenciu”

SCARLETT JOHANSSON pozeaza SEXY pentru D&G / Galerie FOTO cu “Marilyn”

realitatea

Restaurantul familiei lui Lady GaGa, desfiinţat de criticul culinar de la New York Post

realitatea

Katie Holmes, din tristă în mai tristă

realitatea

Trofeul Anim’est a plecat in Argentina

realitatea

Pink Diva primește un tort misterios

realitatea

3 comentarii

The power of dreams | Elodia 16 June 2011 at 18:51

[…] Tabu […]

Răspunde
alinutza 11 November 2011 at 1:51

scusi, am uitat se felicitez la redazzione per la sua originalita della copertina cu fantatstica Elena Udrea, care e un copy /pasta della vanity fair 2008: http://cdn.stylefrizz.com/img/madonna-vanity-fair-may-2008-cover.jpg

Răspunde

Scrie un comentariu