Home > Fashion > THE SALE!!! SUMMERY SUMMER MIX

THE SALE!!! SUMMERY SUMMER MIX

Reducerile de vară pot fi una dintre cele mai amuzante perioade ale anului! Cum aşa? Ei bine, poţi găsi cele mai râvnite rochiţe şi fustiţe ale sezonului încă abia trecut de jumătate, la mai puţin de jumătate de preţ! Un zâmbet deloc timid mi-a înflorit deja pe buze. Iar ce l-a transformat în bună-dispoziţie în toată regula a fost însăşi plonjarea plină de curaj printre deliciile verii.

Am intrat la Yoox, retailer-ul meu online italian preferat, apoi, mai departe, la secţiunea Special Selection, plină ochi cu cele mai fierbinţi reprezentante ale trend-urilor momentului, toate la numai aproximativ 30% din preţul iniţial, sau cu o reducere de până la 70%, depinde cum vezi mai bine partea plină a… coşului de cumpărături.

Şi apoi am început să concep ţinute pornind de la cele mai tentante şi mai tentante minunăţii care mi-au ieşit în cale. Aşa a fost şi cu look-ul meu preferat, de care mă despart numai cele câteva zile până la livrare – firesc, de la cureaua metalică Roberto Cavalli, am pornit să caut o rochie care să strige vara!, apoi m-am împotmolit când a fost vorba să aleg o pereche de sandale, undeva între Marc Jacobs şi Armani şi am ajuns să aleg şi o a treia pereche, am găsit o adorabilă şi încăpătoare geantă Pucci, care să îmi ţină sandalele de schimb, şi am încununat totul cu, ce altceva, decât nişte fantastici ochelari de soare Gucci!

Citeşte mai mult aici. 

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
gucci
Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”
Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă
Gucci se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător

Comenteaza acest articol

THE SALE!!! SUMMERY SUMMER MIX

by   1 min
0