Tabu
Image default
lifestyle

The Tiger Lillies la Sala Radio

Joi, 17 noiembrie, ora 19:00, The Tiger Lillies canta la Sala Radio. Trupa  sfidează orice descriere, funcţionând în baza unui set propriu de reguli şi definiţii. Înfiinţată în 1989,  trupa a reuşit să aducă pe scena muzicală o fuziune bolnăvicioasă de cabaret berlinez de dinainte de război şi elemente de  avangardă, totul într-un aranjament muzical demenţial, anarhic.

Deşi nu fac rabat de la imagistica sângeroasă, muzica celor de la  Tiger Lillies are o frumuseţe aparte, iar faptul că adesea această frumuseţe este însoţită de un twist incredibil de amuzant sau de- a dreptul oribil este o încântare suplimentară pentru public.

Cu 16 albume lansate până acum, şi un sunet catalogat drept pornografie suprarealistă, trio-ul britanic este cunoscut de  asemenea pentru o serie de proiecte muzicale inspirate: „The Mountains of Madness”, cu Alexander Hacke de la Einstürzende  Neubauten şi Danielle de Picciotto, „Fetiţa cu chibrituri”, după Hans Christian Andersen, „Die Weberischen” sau musicalul  „Shockheaded Peter”, în adaptare proprie, care a cucerit atât publicul, cât şi două premii Laurence Olivier, cea mai înaltă distincţie  oferită de Societatea Londoneză de Teatru.

ARTICOLE SIMILARE

Tavi Colen are o iubita cu aproape 20 de ani mai tanara!

Actrita care a pozat GOALA, gravida in 5 LUNI

Victoria Beckham o înlocuiește pe Paula Abdul la American Idol

realitatea

Emisiune care va soca Romania: Un cuplu de homosexuali face nunta!

Roşia Montană, versiunea Gus Van Sant

Noua CASNICA topless si in alte aparitii sexy! FOTO!

realitatea

Scrie un comentariu