Tabu
CULTURE

The Ting Tings au dat startul festivalurilor verii 2009!

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru toti iubitorii de muzica din intreaga lume: s-a dat startul festivalurilor mari ale acestei veri si a concertelor inedite din cadrul acestora! The Ting Tings, una dintre cele mai bine cotate trupe la momentul actual, a oferit un show exploziv pe scena primului festival care a deschis seria de “music celebrations” ale verii: The Isle of Wight.

Special pentru fanii din Romania, The Ting Tings vor concerta la B’ESTFEST pe data de 4 iulie, in cea de-a treia zi a festivalui! In prezenta miilor de fani, The Ting Tings a deschis The Isle of Wight cu un show plin de ritm si energie, remarcandu-se inca o data ca una dintre cele mai talentate si “funky” trupe ale lumii. Spectacolul a inclus bine cunoscutele piesele “Be the One”, “Shut up and let me go” sau “That’s not my name” aparute pe albumul multi-premiat “We started nothing”, lansat in 2008.

In aceeasi zi cu cei de la The Ting Tings in arenele The Isle of Wight au mai concertat si: The Prodigy, Basement Jaxx si Pendulum. Cariera membrilor The Ting Tings este intr-o continua ascensiune: pe langa un nou album aflat in stadiul de concept, numeroase aparitii live in cadrul festivalelor din Europa (Glastonbury, Southside Festival, Hurricane Festival, Hove Festival sau Rock A Field), britanicii vor sosi in Romania pentru a oferi un show de zile mari in cadrul B’ESTFEST!

Trupa insulara face parte din line-up-ul Zilei a treia a festivalului si va concerta alaturi de Santana, The Charlatans sau de cei de la Looptroop Rockers. Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de The Ting Tings, afisul B’ESTFEST 2009 va mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Santana, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.

Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

Festivaluri de film importante își unesc forțele pentru un eveniment gratuit pe YouTube

Andreea Damian

Galeria Estopia ⎥ Expoziția „Innocence”

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei

realitatea

Wings for Life World Run

realitatea

Celebritati nascute pe 15 mai!

realitatea

TRAGEDIE! Baiatul unui cunoscut cantaret roman a murit in conditii suspecte

Scrie un comentariu