Tabu
PEOPLESlider

Theo Rose, primele declarații după ce s-a aflat că e însărcinată: ”E adevărat!”

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, așteaptă un copil. Informația a fost confirmată chiar de artista în vârstă de 25 de ani, care a vorbit despre acest subiect într-un story pe Instagram.

După doar câteva luni de relație, Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți. Deocamdată, însă, ei nu știu dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, dar sunt foarte fericiți.

”Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată», depinde. Să fim sănătoși cu toții!”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

“Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut”, a transmis, încântat, tatăl lui Theo Rose.

La începutul lunii august, au apărut primele imagini de paparazzi cu Theo și Anghel, dezvăluindu-se în acest fel relația lor.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreața chiliană Mon Laferte și-a expus sânii la Latin Grammys în numele protestelor din țara sa

realitatea

Victoria Beckham este o fană a tendinței „pantsleggings”, iată despre ce este vorba

Andreea Damian

4 motive pentru a purta pantaloni de trening

Tabu Tabu

Trăsăturile care o deranjau pe Prințesa Diana! Nimeni nu le-a observat

Andreea Damian

SALATOTECA TABU PREZINTĂ: PUI SERIOS CU CHEF DE SFECLĂ și PUI LĂMÂIOS

Dora Constantinovici

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu