Tabu
Image default
PEOPLESlider

Theo Rose și Anghel Damian au ajuns în fața ofițerului de la starea civilă

Relația dintre Theo Rose și regizorul Anghel Damian pare să evolueze cu pași repezi. Cei doi vor deveni părinți anul acesta, după doar câteva luni de relație și, mai mult decât atât, au ajuns în fața ofițerului de stare civilă.

Deși formează un cuplu de doar câteva luni, cei doi se pregătesc să devină părinți, iar artista se pare că se gândește și la ziua în care va îmbrăca rochia de miresă. Până atunci, se antrenează și a acceptat, cu multă bucurie, ipostaza de martor la cununia civilă a unor prieteni.

Theo Rose și Anghel Damian s-au fotografiat alături de fericitul cuplu, iar în dreptul imaginii vedeta a scris un mesaj amuzant: „S-a dat cu semnături azi. I-am trecut pe numele noastre”.

În urmă cu doar câteva zile, Theo Rose a dezvăluit ce nume va purta băiețelul său. Copilul celor doi îndrăgostiți va purta numele de Sasha Ioan, conform spuselor artistei. Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

ARTICOLE SIMILARE

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

realitatea

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa: „Realizez că nu va fi ușor”

Andreea Damian

Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală

Atacați cu pistoalele la „America Express”! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas să fie uciși: „Am crezut că au împușcat-o!”

Andreea Damian

Angela Gheorghiu, noi critici la adresa României. Ce o mai nemulțumește acum pe soprană

Andreea Damian

Cum a trecut Diana Enache peste tentativa de viol de acum șase ani

Tabu Tabu

Scrie un comentariu