Home > Fashion > These boots are made for walking

These boots are made for walking

Gata cu sandalele și balerinii! Vremea rece ne bate la ușă, și odată cu ea, noile tendințe în materie de cizme și ghetuțe!

1. I’m a diva! Nimic nu strigă mai tare aceste cuvinte decât botinele lui Christian Louboutin. Tocul cui este un must-have, nu contează că preferi țintele sau cele cu dantela, important este să fii la înălțime!

2.Bike on! Ghetuțele biker au devenit deja un fel de “autumn staple” când vine vorba de încălțaminte! Extrem de versatile, pot fi combinate cu orice și îți dau acel look de bad-girl!

3. Giddy-up boy! Cizmele de călărie sau după denumirea lor originală, equestrian boots, sunt în continuare în tendințe. Clasice, elegante, nu contează că nu ai călcat în viața ta într-un club de echitație.

4. It’s raining…boots! Pentru fetele vesele care sfidează vremea bacoviană! Culorii excentrice sau pastelate, ce mai contează că plouă?!

5.College style. Pentru un look relaxat, casual, poți purta cât încă îți permit temperaturile, sneakerși. Neapărăt să fie din piele, cu blăniță, că doar e toamnă!

Articole asemanatoare
Charlize Theron
2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron
Louis Vuitton
Louis Vuitton face un pas în afara modei și deschide primul restaurant
Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci

Comenteaza acest articol

These boots are made for walking

by   1 min
0