Tabu
Image default
FASHION

These boots are made for walking

Gata cu sandalele și balerinii! Vremea rece ne bate la ușă, și odată cu ea, noile tendințe în materie de cizme și ghetuțe!

1. I’m a diva! Nimic nu strigă mai tare aceste cuvinte decât botinele lui Christian Louboutin. Tocul cui este un must-have, nu contează că preferi țintele sau cele cu dantela, important este să fii la înălțime!

2.Bike on! Ghetuțele biker au devenit deja un fel de “autumn staple” când vine vorba de încălțaminte! Extrem de versatile, pot fi combinate cu orice și îți dau acel look de bad-girl!

3. Giddy-up boy! Cizmele de călărie sau după denumirea lor originală, equestrian boots, sunt în continuare în tendințe. Clasice, elegante, nu contează că nu ai călcat în viața ta într-un club de echitație.

4. It’s raining…boots! Pentru fetele vesele care sfidează vremea bacoviană! Culorii excentrice sau pastelate, ce mai contează că plouă?!

5.College style. Pentru un look relaxat, casual, poți purta cât încă îți permit temperaturile, sneakerși. Neapărăt să fie din piele, cu blăniță, că doar e toamnă!

ARTICOLE SIMILARE

Rochia Zoe Black pe Charitygift.ro

realitatea

H&M + Lanvin = LOVE

realitatea

Motocicleta Chanel

realitatea

Liv Tyler si Magnus Carlson pentru G-Star Raw

realitatea

Material Girl se intoarce

realitatea

Ce au imbracat barbatii la Oscaruri

Scrie un comentariu