Home > Fashion > These boots are made for walking

These boots are made for walking

Gata cu sandalele și balerinii! Vremea rece ne bate la ușă, și odată cu ea, noile tendințe în materie de cizme și ghetuțe!

1. I’m a diva! Nimic nu strigă mai tare aceste cuvinte decât botinele lui Christian Louboutin. Tocul cui este un must-have, nu contează că preferi țintele sau cele cu dantela, important este să fii la înălțime!

2.Bike on! Ghetuțele biker au devenit deja un fel de “autumn staple” când vine vorba de încălțaminte! Extrem de versatile, pot fi combinate cu orice și îți dau acel look de bad-girl!

3. Giddy-up boy! Cizmele de călărie sau după denumirea lor originală, equestrian boots, sunt în continuare în tendințe. Clasice, elegante, nu contează că nu ai călcat în viața ta într-un club de echitație.

4. It’s raining…boots! Pentru fetele vesele care sfidează vremea bacoviană! Culorii excentrice sau pastelate, ce mai contează că plouă?!

5.College style. Pentru un look relaxat, casual, poți purta cât încă îți permit temperaturile, sneakerși. Neapărăt să fie din piele, cu blăniță, că doar e toamnă!

Articole asemanatoare
Gucci își ia revanșa după acuzațiile de rasism. Este cea mai inteligentă mișcare a brandului de modă
Gucci se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător
fotomodele
Un gigant de de modă francez nu va mai angaja fotomodele minore
Louis Vuitton
Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson

Comenteaza acest articol

These boots are made for walking

by   1 min
0