Home > Lifestyle > Stiri > THREESOME cu Lucian Viziru in rolul principal! AFLA cine erau cele doua femei!

THREESOME cu Lucian Viziru in rolul principal! AFLA cine erau cele doua femei!

Dacă iniţial a refuzat să comenteze partida de sex în trei, în emisiunea CANCAN TV de la Acasă TV Lucian Viziru a povestit cum a ajuns să facă amor cu Tania şi cu o prietenă a blondei.

“Într-o seară, i-am propus să o facem în trei! Nu voiam încă un bărbat, Doamne fereşte, ci o femeie. am propus să o aduc eu, nu era vorba despre o persoană publică. Aveam câteva variante şi se putea concretiza. Iniţial nu a vrut! A avut nişte reacţii ieşite din comun şi a plecat, nu ne-am mai vorbit. După o lună a început să mă caute, mă suna, îmi dădea mesaje. La un moment dat mi-a prezentat o amică, au venit împreună la terenul unde jucam fotbal. Peste câteva zile, în weekend, m-a sunat. Mi-a zis că vrea să vină la mine cu fata pe care mi-o prezentase. Eu am refuzat atunci! Am acceptat însă peste câteva zile. Eram burlac, singur acasă…”, a spus el.

“Se presupunea că toată lumea ştie de ce suntem acolo, nu am vorbit deschis despre asta. Nu ne strânsesem să jucăm macao! Am ajuns în dormitor. Am băut câte ceva! Totul se întâmpla conform planului”, a mai declarat Viziru.

Şi Tania Budi a intervenit telefonic în emisiunea CANCAN TV. Ea a declarat că tot ce a povestit Lucian Viziru sunt “fabulaţii”. “Văd că este atât de rănit de ce s-a întâmplat încât a apărut să vorbească despre ce a fost acum atâţia ani! Un gentleman nu ar vorbi despre aşa ceva! Este o fabulaţie! Eu am ţinut mult la el. Mi se pare hilar ce încearcă el să facă acum. Astea sunt fabulaţii”, a spus blonda, completând: “Oricine înţelege ce vrea! Eu nu spun nimic, dar asta nu înseamnă că recunosc ceva”.

Lucian a mai dezvăluit că Tania l-a ameninţat că se va sinucide când el nu a mai vrut să o mai vadă. Se pare că blonda a combinat la un moment dat câteva pahare de alcool cu pastile. “A luat pastile, nu se mai putea ridica din pat. Au venit mascaţii peste ea, au spart uşa! Zicea că intră cu maşina în zid!”, a spus artistul. Tania a negat aceste informaţii. “Eu nu obişnuiesc să beau! Beau ocazional doar când mai merg la petreceri!”, s-a apărat ea. “Înseamnă că totul era de la berea fără alcool”, a glumit el.

Articole asemanatoare
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
De ce este singura Tania Budi la 46 de ani!
Lucian Viziru “a fugit” din Romania din cauza bancilor!
Dan Bittman a făcut-o praf pe Tania Budi! «Nici fundul ei nu mai e …»

Comenteaza acest articol

THREESOME cu Lucian Viziru in rolul principal! AFLA cine erau cele doua femei!

by   1 min
0