Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum! La 52 de ani e deja bunică

Vă amintiți probabil și acum versurile piesei „Îți mulțumesc”, pe care le fredonați adesea când vă aflați în preajma persoanei iubite. Ei bine, de ceva vreme, cântăreața Nicola pare să fi intrat într-un con de umbră.

Așa arată Nicola în prezent

Cu toate acestea, chiar și la 52 de ani, Nicola este extrem de activă. Recent, a lansat o piesă de suflet, „Omule de pe stradă”, apreciată de fanii săi, al cărei videoclip este un colaj de imagini inedite, cu și despre viață.

Apoi, artista s-a apucat și de vlogging, semn că vrea să țină pasul cu generațiile actuale. Fanii îi urmăresc atent activitatea și nu ratează ocazia s-o complimenteze.

Nicola arată într-o formă de zile mari. Deși are trei copii mari! Artista are doi copii din căsnicia cu celebrul compozitor Mihai Alexandru (1990–2007) și un fiu dintr-o relație anterioară (în vârstă de 33 de ani).

Anul trecut, băiatul ei cel mare, Andrei, care trăiește în Marea Britanie, a făcut-o bunică. Artista a fost a fost în culmea fericirii și nu a ezitat să se laude cu nepoata sa, Rhea Maria.

În 2019, Nicola a reluat colaborarea cu cel alături de care a trăit 17 ani și ideea s-a dovedit a fi una încununată cu succes, căci artista a reușit să se califice tocmai în semifinalele concursului Eurovision 2019.

ARTICOLE SIMILARE

14 destinații din Europa de văzut în 2018. Pe listă se află și un oraș din România

Andreea Damian

De ce o poză de-a lui Bob Dylan dintr-un 63 friguros mai transmite căldură după zeci de ani

Dora Constantinovici

Tot ce ai nevoie ca să descoperi dragostea este matematica. Dar te ajută ecuațiile să-ți găsești iubirea?

Andreea Damian

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, mesaje speciale pentru fiica lor

Tabu Tabu

Cinci metode eficiente pentru purificarea aerului din casă

Andreea Damian

Oana Radu s-a măritat la 11 luni după ce i-a murit iubitul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu