Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum! La 52 de ani e deja bunică

Vă amintiți probabil și acum versurile piesei „Îți mulțumesc”, pe care le fredonați adesea când vă aflați în preajma persoanei iubite. Ei bine, de ceva vreme, cântăreața Nicola pare să fi intrat într-un con de umbră.

Așa arată Nicola în prezent

Cu toate acestea, chiar și la 52 de ani, Nicola este extrem de activă. Recent, a lansat o piesă de suflet, „Omule de pe stradă”, apreciată de fanii săi, al cărei videoclip este un colaj de imagini inedite, cu și despre viață.

Apoi, artista s-a apucat și de vlogging, semn că vrea să țină pasul cu generațiile actuale. Fanii îi urmăresc atent activitatea și nu ratează ocazia s-o complimenteze.

Nicola arată într-o formă de zile mari. Deși are trei copii mari! Artista are doi copii din căsnicia cu celebrul compozitor Mihai Alexandru (1990–2007) și un fiu dintr-o relație anterioară (în vârstă de 33 de ani).

Anul trecut, băiatul ei cel mare, Andrei, care trăiește în Marea Britanie, a făcut-o bunică. Artista a fost a fost în culmea fericirii și nu a ezitat să se laude cu nepoata sa, Rhea Maria.

În 2019, Nicola a reluat colaborarea cu cel alături de care a trăit 17 ani și ideea s-a dovedit a fi una încununată cu succes, căci artista a reușit să se califice tocmai în semifinalele concursului Eurovision 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Prințesa Lia, total schimbată după noile intervenții estetice. Pare mai tânără cu 20 de ani

Andreea Damian

Ce este Friluftsliv și de ce este momentul să încorporăm acest concept nordic în viețile noastre

Andreea Damian

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

PASTILA de ARTĂ ⎢ Romantism și ceață

Ciocîrlan

Scrie un comentariu