Tabu
Image default
FASHION

Ți se răsucesc dresurile? Iată trucul simplu care te ajută să eviți acest lucru

Dresurile sunt esențiale iarna pentru iubitoarele de rochii și fuste. Dar este și o misiune aproape imposibilă să le porți fără a se răsuci după mai multe utilizări. Acest truc ar trebui să-ți schimbe viața (și să o prelungească pe a lor)!

E o dimineață ca oricare alta. Te-ai cam grăbit, ți-ai ales ținuta ideală în care te simți bine. Elementele de bază ale sezonului: un pulover gros și fusta ta preferată. Pe scurt, trebuie să-ți pui și dresuri. Dar de îndată ce le-ai pus, există deja găuri în ele.

În fiecare iarnă, este aceeași poveste veche și s-ar putea să fii atât de obosită de acest inconvenient costisitor și care îți irosește timp, încât ai pus fustele și rochiile preferate în dulap cu totul, în favoarea blugilor vechi.

Apă pentru a evita să ți se răsucească dresurile? Este ușor și eficient

Nu intra în panică, ca întotdeauna, TikTok are soluția. Influencerul Hannah Harmelin a împărtășit un truc simplu care nu necesită abilități sau echipamente speciale și pe care îl știe de la mama ei. Potrivit ei, cel mai riscant moment în care îți pui dresuri este atunci când le tragi în sus pentru a le aranja.

Atunci este interzisă folosirea unghiilor, cu riscul de a le perfora imediat. În schimb, ea ne sfătuiește să ne umezim mâinile, înainte de a trece palmele peste picioare, una câte una, de jos în sus. Colanții se vor lipi apoi de palma mâinii și se vor ridica ușor.

Înainte de a ajunge în această etapă, însă, asigurați-vă că vă îndepărtați inelele pentru a nu vă răsuci dresurile atunci când îi puneți. Dacă aveți unghii lungi, evitați contactul direct cu materialul. Există și alte sfaturi pentru a vă păstra dresurile mai mult timp , cum ar fi să-i puneți la congelator sau să aplicați fixativ înainte de a le pune.

De asemenea, asigurați-vă că le cumpărați la dimensiunea potrivită, pentru a evita alunecarea lor și să trebuiască să îi tot ridicați în timpul zilei. De asemenea, alegeți un model puțin mai opac, și deci mai puțin subțire, care va fi mai puțin fragil.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Herzigova pe coperta ediției aniversare Numero

realitatea

Culoarea vedeta a toamnei? Rosul Burgund

Piese cool pentru femei în toamna-iarna anului 2017

realitatea

Secrete de vedetă: Halle Berry

realitatea

Making of pictorial SIMONA GHERGHE

Cele 4 tendințe majore ale modei pentru primăvara anului 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu