Tabu
Image default
lifestyle

Tibetul nu e deloc roz

27 februarie 11.40

From: blue tiger

To: pink diva

Subject: OARE VEI CITI ACEST MESAJ?

Au trecut 25 de zile de când ai plecat. 25 de zile de coșmar. Alaltăieri dimineață m-am trezit panicat și foarte fericit pentru că în toată casa mirosea a ars. Pentru o clipă, am crezut că te-ai întors acasă și că pregătești micul-dejun, dar nu era decât un banal scurtcircuit… Bă­nuiesc că reconectarea la energia universală îți ocupă tot timpul și nu ai când să citești mesajele mele, dar eu țin să îmi cer scuze că acum trei ani, de ziua ta, am spus că meriți să trăiești la Grădina Zoologică. Aș vrea să înțelegi că a fost un impuls de moment, provocat de vechea mea fobie de reptile. Nu mă așteptam să găsesc pe masa din bucătărie multe salamandre la plimbare printre frunze de salată.

P.S. Am fost duminica trecută la Grădina Botanică să văd ce mai fac plantele tale. Erau bine. Le-am udat pe furiș cu ceai de tei cu miere, așa cum făceai tu când erai mândră de ele și voiai să le răsfeți.

P.P.S. Te rog, întoarce-te acasă. De când ai plecat mă simt ca și cum ar fi dispărut stelele de pe cer și sufleul de conopidă din meniurile restaurantelor.

2 martie 11.28

From: blue tiger

To: TOATĂ LUMEA

Subject: FUNDAÅ¢IA  „PINK DIVA”

Dragi prieteni,

Am înființat o fundație care poartă numele dragei mele Dive Roz. După cum știți cu toții, astăzi se împlinește o lună de când a renunțat la viața alături de mine și a plecat să trăiască în mijlocul naturii. Fundația își propune să îngrijească plantele rămase fără stăpân și să construiască un adăpost pentru animale mici și mijlocii. Donațiile și propu­nerile de voluntariat sunt binevenite.

Vă mulțumesc,

Blue Tiger

2 martie 11.58

From: blue tiger

To: pink diva

Subject: TU ERAI, DRAGA MEA?

Am citit acum ziarele și am aflat că în Nepal a fost reținută o femeie care pregătea o expediție în Tibet, dar nu era echipată decât cu câteva rochii roz, trei pălării și mult ceai de echinaceea. M-am gândit la tine. Nu cumva tu erai? Te rog, dă-mi un semn de viață.

9 martie 10.40

From: Nepalese Police Force

To: blue tiger

Subject: URGENT

Domnule Tigru,

O persoană care susține că se numește Pink Diva a fost reținută de noi săptămâna trecută când voia să treacă în Tibet echipată total nepotrivit și punându-și astfel viața în pericol. A fost pusă în libertate imediat după aceea, dar pe data de 7 martie a fost reținută din nou deoarece pregătea o manifestație ilegală împotriva despăduririlor. Vă rugăm să vă prezentați în cel mult trei zile la sediul nostru central din Kathmandu pentru a o lua în primire. Veți merge la aeroport într-o mașină păzită de doi civili înarmați, pentru mai multă siguranță. Ei i se va interzice să mai vină în Nepal în următorii 10 ani și va primi o amendă de 4.000 de rupii.

9 martie 16.45

From: pink diva

To: blue tiger

Subject: 🙂

Dragul meu,

Îți mulțumesc pentru mesajele călduroase. Reconectarea la natură nu a mers așa cum am sperat. Am întâmpinat niște probleme logistice de care o să-ți povestesc cu altă ocazie. Ideea fundației care îmi poartă numele mi se pare minunată, așa că m-am hotărât să mă întorc și să mă ocup de ea cel puțin zece ani de acum încolo! Mă gândeam să ne revedem mai repede, așa că te-aș ruga să vii la Kathmandu să mă iei în vreo trei zile. Mi s-a făcut atât de dor de tine încât nu mai pot aștepta!

P.S. Să ai, te rog, la tine vreo 4.000 de rupii, poate văd ceva drăguț într-un magazin.

 

Pink Diva așteaptă să îi povestești  la [email protected] despre întâmplările anapoda și cadourile roz din viața ta.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Longoria, nevastă disperată cu Tony Parker

realitatea

“Sunetul tăcerii-, al lui Alvis Hermanis, deschide Festivalul Național de Teatru

realitatea

Elizabeth Hurley a uitat să-și ia bikini

realitatea

Sacha Baron Cohen, un guerrillero al comediei

realitatea

Undercloud – primul festival de teatru independent in aer liber

realitatea

Jaf la Cannes – Bijuterii de 40 milioane E furate in plina zi

Scrie un comentariu