Tabu
Image default
lifestyle

TIBI SCOBIOLA va castiga Vocea Romaniei, in seara asta!

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Fely Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

Telespectatorii i-au ales pentru a participa la marea finală în care va fi desemnată ”Vocea României” pe: Tibi Scobiola din partea echipei lui Smiley, ales cu 60% de către spectatori, Julie Mayaya, antrenată de Horia Brenciu, votată de către 67% dintre cei de acasă, Cristi Nistor din partea echipei Loredanei, desemnat de 82% dintre votanți și Vizi Imre, câștigător cu 64%.

Castigatorul va lua un premiu de 100.000 euro!

Chiar daca, exceptandu-l pe Cristi Nistor, cel mai slab dintre finalisti, ceilalti trei sunt de valoare sensibil egala, se pare ca Smiley va avea din nou castig de cauza, iar concurentul antrenat de el, Tibi Scobiola, va castiga trofeul. Scobiola, care e cantaret profesionist cu mare experienta si are propriul band, are avantajul de a fi in echipa lui Smiley, imaginea sponsorului principal al competitiei. Daca, anul trecut, inexpresivul Stefan Stan a castigat in fata exceptionalilor Cristi Sanda si Dragos Chircu, Tibi Scobiola nu va avea nicio problema in a triumfa in aceata editie, apreciaza majoritatea specialistilor consultati. Asta char daca Vizi Imre si Julie Mayaa sunt concurentii care au impresionat cel mai mult!!!

ARTICOLE SIMILARE

Citește fragmente din autobiografia lui Ricky Martin

realitatea

Will şi Kate au adoptat! Află ce!

realitatea

Karl Lagerfeld: “Nimeni nu vrea să vadă femei cu forme”

realitatea

Pregatiri pentru DanceMasters 2014

Cameron Diaz și-a luat casă de 10 milioane de dolari

realitatea

Jennifer Lopez, latifundiara

realitatea

Scrie un comentariu