Home > Lifestyle > Ţie ce hotă Electrolux ţi se potriveşte?

Ţie ce hotă Electrolux ţi se potriveşte?

Cei care au descoperit placerile culinare, stiu ca o seara de gatit inseamna relaxare, cu conditia sa creezi un context potrivit – dai frau liber imaginatiei, asculti muzica preferata in timp ce experimentezi, iar cand carnea se rumeneste in cuptor, stai la povesti cu prietenii, Dar seara poate sa-ti fie stricata atunci cand mirosul de ceapa calita se imprastie in toata casa sau cand bucataria ta devine o adevarata sauna din pricina aburului. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, este indicat sa folosesti o hota performanta, eficienta si practica.

Gama de hote de la Electrolux te ajuta, insa, sa scapi de astfel de situatii. Toate hotele Electrolux sunt dotate cu trei niveluri de viteza, iar o mare parte din modele dispun si de nivelul intensiv, precum si de un programator integrat, pentru o performanta ridicata. In plus, toate aceste hote pot fi utilizate atat in modul de evacuare externa, cat si de recirculare. Poti opta pentru cea care ti se potriveste, in functie de stilul tau de gatit, de dimensiunea bucatariei si de locul in care trebuie pozitionata hota. Te asiguri astfel ca aerul din bucatarie va fi mereu curat, iar mirosurile si grasimea vor fi eficient eliminate.

Tie ce hota ti se potriveste din gama Electrolux?
– Hota tip insula – proiectata pentru a fi suspendata deasupra unei insule de gatit, formeaza un punct central in bucatarie.
– Hota tip camin – proiectata pentru a oferi o concentrare vizuala in diverse stiluri si latimi potrivite bucatariei tale.
– Hota telescopica – ideala pentru bucataria in care hota trebuie sa fie performanta, dar sa nu fie la vedere. Este fixata intr-un dulap, in perete si poate fi scoasa ori de cate ori este nevoie.
– Hota tip grup – gandita pentru a fi instalata sub o bolta decorativa, un modul de bucatarie sau un dulap de perete. Economiseste spatiu si este discreta.
– Hota incorporata – apare ca parte integranta a bucatariei, ascunsa dupa usa mobilei, care pot fi trasa afara cand este necesar.
– Hota traditionala – potrivita perfect sub un dulap suspendat, controlul acesteia este accesibil pe panoul frontal.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Ţie ce hotă Electrolux ţi se potriveşte?

by realitatea   1 min
0