Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ţie ce hotă Electrolux ţi se potriveşte?

Cei care au descoperit placerile culinare, stiu ca o seara de gatit inseamna relaxare, cu conditia sa creezi un context potrivit – dai frau liber imaginatiei, asculti muzica preferata in timp ce experimentezi, iar cand carnea se rumeneste in cuptor, stai la povesti cu prietenii, Dar seara poate sa-ti fie stricata atunci cand mirosul de ceapa calita se imprastie in toata casa sau cand bucataria ta devine o adevarata sauna din pricina aburului. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, este indicat sa folosesti o hota performanta, eficienta si practica.

Gama de hote de la Electrolux te ajuta, insa, sa scapi de astfel de situatii. Toate hotele Electrolux sunt dotate cu trei niveluri de viteza, iar o mare parte din modele dispun si de nivelul intensiv, precum si de un programator integrat, pentru o performanta ridicata. In plus, toate aceste hote pot fi utilizate atat in modul de evacuare externa, cat si de recirculare. Poti opta pentru cea care ti se potriveste, in functie de stilul tau de gatit, de dimensiunea bucatariei si de locul in care trebuie pozitionata hota. Te asiguri astfel ca aerul din bucatarie va fi mereu curat, iar mirosurile si grasimea vor fi eficient eliminate.

Tie ce hota ti se potriveste din gama Electrolux?
– Hota tip insula – proiectata pentru a fi suspendata deasupra unei insule de gatit, formeaza un punct central in bucatarie.
– Hota tip camin – proiectata pentru a oferi o concentrare vizuala in diverse stiluri si latimi potrivite bucatariei tale.
– Hota telescopica – ideala pentru bucataria in care hota trebuie sa fie performanta, dar sa nu fie la vedere. Este fixata intr-un dulap, in perete si poate fi scoasa ori de cate ori este nevoie.
– Hota tip grup – gandita pentru a fi instalata sub o bolta decorativa, un modul de bucatarie sau un dulap de perete. Economiseste spatiu si este discreta.
– Hota incorporata – apare ca parte integranta a bucatariei, ascunsa dupa usa mobilei, care pot fi trasa afara cand este necesar.
– Hota traditionala – potrivita perfect sub un dulap suspendat, controlul acesteia este accesibil pe panoul frontal.

ARTICOLE SIMILARE

Copilul la care a renuntat Bianca Dragusanu era al lui Adi Cristea?!

MIHAELA RADULESCU – abandonata de Felix! Se insoara cu o fosta iubita! GALERIE FOTO cu femeia pentru care a fost parasita Mihaela

realitatea

Kim Basinger, apariţie de senzaţie la 60 de ani

VEDETA de la noi si-a gasit nevasta in filme XXX!

Reactia lui Dani Otil dupa ce a vazut-o pe Mihaela Radulescu batuta cu salbaticie!

Tehnologia ne face să ne simțim mizerabil. Dar putem schimba asta, acum!

Andreea Damian

Scrie un comentariu