Home > Lifestyle > Time Manager iti reda controlul asupra timpului

Time Manager iti reda controlul asupra timpului

Flexibilitate si timp liber

Pentru ca spalatul rufelor sa nu mai fie o corvoada, Electrolux a creat masina de spalat rufe Time Manager, care te ajuta sa economisesti timp si iti face viata mai usoara. Functia inteligenta Time Manager de care dispune iti va comunica timpul necesar spalarii rufelor in functie de gradul de murdarie.

 

Programe personalizate

Desi dispune si de programe prestabilite pentru tesaturi speciale, precum matase sau jeans, lenjerie, pilote sau imbracaminte sportiva excesiv de murdara, masina de spalat rufe Time Manager iti ofera si posibilitatea de a-ti personaliza programele de spalat. Odata folosit, programul va fi memorat.

 

Haine fresh in 14 minute!

Daca pana acum trebuia sa-ti speli hainele pe care le-ai purtat o singura data la un program standard de 1 pana la 2 ore, de acum inainte cu Time Manager ai optiunea de a-ti seta singur programul astfel incat rezultatul spalarii sa fie cel mai bun pentru timpul setat de tine. Astfel fumul de tigara sau parfumul impregnat in piesa vestimentara favorita pot disparea dupa doar un ciclu de spalare 14 minute. 

 

Articole asemanatoare
mașina de spălat
Mașina de spălat rufe poate adăposti bacterii rezistente la medicamente
haine delicate
Programul pentru țesături delicate este dăunător pentru haine dar mai ales pentru mediu
Hotpoint prezinta noua gama de uscatoare
4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii

Comenteaza acest articol

Time Manager iti reda controlul asupra timpului

by realitatea   1 min
0