Home > Vedete > Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline

Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline

smiley

Solistul și vedeta de televiziune nu a părăsit-o pe Gina Pistol, ci a avut parte de o revelație și a lansat un nou videoclip și o nouă versiune a piesei “Adeline”, interpretată în urmă cu ceva ani de trupa Timpuri noi. Ce a ieșit puteți afla sau auzi în continuare!
Smiley da startul distracțiilor de vară cu un remake al piesei Adeline. „Mereu mi-a plăcut trupa Timpuri noi, ascultam mult când eram mic, iar Adeline a fost mereu foarte tare la chefuri, toată lumea se distra când începea. Așa că, am ales să fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originală, care sună oricum foarte bine, fix în ideea de vară, de fun, de party”, povestește Smiley care își dorește să înceapă o vară veselă, lipsită de griji și temeri. Videoclipul piesei „Adeline” este chiar un chef autentic, o reîntâlnire a lui

Smiley - Adeline

Smiley – Adeline

Smiley cu prietenii apropiați după o perioadă lungă de izolare: „La filmări a fost bairam ca pe vremuri, cu numărul permis de persoane, dar suficient cât să ne luăm doza de prietenie și veselie de care ne era atât de dor. Abia așteptăm o distracție cu prietenii, o mini-petrecere, iar la clip m-am întâlnit cu o parte din ei, cu dansatorii cu care am fost în turnee, cu oameni din echipă, am dansat, am râs, a fost o zi foarte tare”, spune cu entuziasm Smiley. Odată cu lansarea piesei, Smiley garantează dans și veselie în jur:

Smiley - Adeline Artwork

Smiley – Adeline Artwork

„Piesa asta este atât de fun, încât nu mi s-a întâmplat să văd pe cineva stand nemișcat pe scaun când o aude. Mie îmi place mult ce a ieșit, noi i-am verificat efectele dansante la mini-petrecerea noastră de la filmarea clipului, iar distracția e garantată. Sper să placă tuturor și să ne vedem sănătoși, în formulele admise, la petreceri!”, adaugă artistul Smiley. Produsă de HaHaHa Production, cu muzica făcută de Dan Iliescu, Smiley și Șerban Cazan și cu versurile scrise de Dan Iliescu, bine cunoscută „Adeline” se lansează în varianta 2020 a lui Smiley, cu aceeași ”geacă de vinilin”, mai trendy ca niciodată.

Articole asemanatoare
smiley
Smiley se pregătește să joace într-un nou film
Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui
smiley - andrei tiberiu maria
Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni

Comenteaza acest articol

Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline

by Tabu Tabu   1 min
0