Home > Fashion > Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati la Cluj!

Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati la Cluj!

tineri-designeri-romani-premiati-la-cluj

Henkel Romania, prin marcile sale – Perwoll si Syoss, a premiat trei tineri designeri romani, in cadrul Galei de Absolvire a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia de Moda si Design Vestimentar.

Gala a avut loc sambata, 27 iunie, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca si s-a bucurat de prezenta a sute de invitati de seama din lumea modei romanesti.

tineri-designeri-romani-premiati-la-clujJuriul a fost alcatuit din designerul vestimentar Adelina Ivan, Oana Stan (fashion blogger) si reprezentantii marcilor Perwoll si Syoss: Larisa Guzga – Marketing Manager Divizia Laundry & Homecare, Henkel Romania, respectiv Anda Onutan – Marketing Manager Divizia Beauty Care, Henkel Romania.

tineri-designeri-romani-premiati-la-clujIn acest an, Aliz Simon (absolventa studii licenta), respectiv Magdalena Butnariu (absolventa studii master), au castigat „Premiul Perwoll pentru tineri designeri”, acordat pentru al 6-lea an consecutiv absolventilor de Design Vestimentar, pentru originalitate in combinarea tesaturilor si design.

Andreea Castrase (absolvent studii master) a castigat Premiul Syoss pentru cea mai inovatoare colectie, o distinctie care ofera recunoastere creativitatii in conceptul propus si care are potential de a anunta noi trenduri de stil.

Nu este primul an in care Henkel Romania ofera astfel de premii si in anii anteriori au facut asta, pentru a incuraja tinerii studenti sa iasa din rutina studenteasca.

 

.

Articole asemanatoare
designeri
Trei designeri români își prezintă creațiile la New York
Taylor Swift dă de pământ cu „toxicitatea masculină”, capitalul privat și Șoroș la premiile Billboard
Peste 100.000 de discuri de vinil sunt digitalizate pentru ca oricine să le poată asculta online
Oscar 2018. Nominalizaţii vor primi cadouri de 138.000 de dolari

Comenteaza acest articol

Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati la Cluj!

by realitatea   1 min
0