Home > Fashion > Ţinuta Paulei Seling, făcută praf de designeri: «Iar ne facem de râs că se duce îmbrăcată de porc în lume»

Ţinuta Paulei Seling, făcută praf de designeri: «Iar ne facem de râs că se duce îmbrăcată de porc în lume»

Ţinutele adoptate de concurenţii Eurovision nu scapă niciodată fără să fie criticate dur de designeri şi specialiştii în modă. De dat aceasta, cel care a criticat vehement participanţii de la finala naţională a fost Răzvan Ciobanu.

“Sa incepem zic…nu stiu cum ii cheama pe toti,asa ca imi cer scuze alora de nu le zic pe nume.

Suntem in 2014?? Eu sunt sigur ca astia de i-am tras in poza au ramas undeva prin 1995. Domnul ala cu pantalonii de pijama, a fost simpatic…dar nu cred ca am eu simtul umorului pt a intelege aparitia lui.

paula
Nu o puteam rata pe Silvia Dumitrescu, cred ca a fost inspirata de Minodora ( la maxim). Cum sa ai 100 de ani si coapsa precum un brad de 200 de ani si sa vrei sa ti le arati la tv??? De ce? Daca imi explica, eu pot incercat sa inteleg. Altfel este doar o penibila doamna in loc sa fie o femeie respectabila. Pacat.

Stefan Stan…sa ne lamurim, imi place piesa si vocea lui si vocea fetei de a cantat cu el. Dar ce maidanez l-a tavalit prin Brasov de i-a sfasiat haina?? Hai da-o in puii mei, cum tu, barbat heterosexual, declarat, sa te imbraci ca poponarii de fac animatie in cluburile de profil.

Despre Naomy, cu “y”…nici nu ma obosesc. iar pe Mitza il mai intreb odata: si a semnalizat pe revere locul unde sa facem pipi,in functie de sexul pe care-l avem?? Sinistru. Cand eram mic desene din alea imi punea mama pe usa de la baie.

Iar prezentatoarei, Nicole Stanese, ii recomand urgent un sutien, un implant sau o rochie care sa-i tina tatzele pe piept si nu pe burta. Caci este antifut rochia care iti pune in valoare tatzele transformate in bretele.

Si sigur, nu o pot uita pe prietena mea Paula Seling, care nu se decide daca vrea sa se costumeze in prostituata sau in bicker-ita….happy fucking whatever! si iar ne facem de kkat ca se duce Paula imbracata de porc in lume. Sa o ajute careva ca tura asta sa fie, macar, civilizat imbracata”, a scris Răzvan pe pagina sa de Facebook.

Articole asemanatoare
rochie
Uimitoarea evoluție a rochiei de-a lungul timpului
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
Moda viitorului va fi digitală și nu va fi deloc ieftină
serena williams
Serena Williams a creat rochia care se potrivește oricărei femei

Comenteaza acest articol

Ţinuta Paulei Seling, făcută praf de designeri: «Iar ne facem de râs că se duce îmbrăcată de porc în lume»

by   1 min
0