Tabu
Image default
FASHION Slider

Ținute care includ cele mai mari tendințe ale verii

Calendaristic e vară, deși vremea își cam face de cap în ultimele zile! Dacă nu ți-ai pus încă la punct garderoba de vară, ai face bine să te grăbești. N-ai vrea ca sezonul estival să te prindă nepregătită și să alergi prin magazine pentru a strânge piesele aflate în tendințe.

În acest sezon este vorba despre culoare și experimentare și, din fericire, străzile oferă o inspirație valoroasă. Am răsfoit fotografiile din timpul săptămânii modei și am găsit câteva tendințe noi. Îți oferim idei de ținute, care te vor face să îi regândești garderoba. Și nu-ți face griji – nu te încurajăm să-ți înlocuiești întregul dulap. Unele dintre acestea ar putea fi deja acolo. Este vorba despre modul în care îl reîmprospătezi folosind ghidul nostru.

Tye Dye

Tie dye este peste tot în acest sezon, dar nu este vorba doar de psihedelie. Designeri precum Ganni au îmbunătățit imprimarea cu materiale de mătase slinky și croieli pentru adulți care nu te vor face să te simți ca un participant la Woodstock. Pentru a obține acest aspect, cautăpiese pregătite pentru lucru, cum ar fi o rochie elegantă. Apoi, completeaz-o cu accesorii moderne, cum ar fi ochelari de soare ascuțiți și genți din metal greu.

Mărgele

Designerii folosesc pietre prețioase și mărgele de corali pentru a transmite vibrațiile de vară, dar sunt mai puțin literali în designul lor. Aceste piese se potrivesc cu o bluză albă pentru a nu părea că tocmai ai ieșit din stațiune.

Eșarfă de mătase

În plină vară este prea cald să-ți porți părul altfel decât în coadă de cal. Reîmprospătează aspectul clasic cu o eșarfă de mătase. Folosește o eșarfă lată și lungă, astfel încât să poată coborî cu ușurință pe spate.

Costum cu pantaloni scurți

Încearcă un costum scurt tehnicolor. Este la un pas distanță de tendința stabilită în sezonul trecut, dar făcută pentru îmbrăcămintea de vară la birou.

Flip Flops

Indiferent dacă ești gata sau nu, șlapii au revenit în tendințe. Se potrivesc cu o fustă imprimată pentru un aer West Coast.

Îmbrăcăminte feminină

Vara aceasta renunțăm la hainele confortabile din timpul carantinei și adoptăm ținute stilizate, chic. E musai să ai în garderobă un blazer gri, simplu, pentru birou care mere peste orice ținută: este o soluție ușoară atunci când dorești să porți o rochie fără mâneci.

Provincial chic

Am discutat despre tendințele rochiilor lăptăreselor, dar ultimul aspect reiese din atmosfera pastorală. Rochiile sunt vaporoasă, cu imprimeuri care sunt făcute pentru mediul rural francez. Poartă-le cu un cardigan ușor și cu geanta de coș preferată.

Animal print

Imprimeul leopard nu se demodează niciodată, dar imprimeurile zebră, tigru și chiar cu piele de vacă sunt în tendine vara aceasta. Experimentează aceste printuri și nu te feri de culoare.

ARTICOLE SIMILARE

RUJURI MATE, DIRECT DE PE CATWALK, DE LA BURBERRY

FREEMOTION ⎪ Spectacol de dans de Valentine’s Day

Ciocîrlan

Dependențele lui Sophie-Ellis Bextor

realitatea

Jazz pic – noua poziție favorită a influencerilor pe Instagram

Andreea Damian

Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA

realitatea

Julianne Moore în Harper-™s Bazaar UK

realitatea

Scrie un comentariu