Tabu
FASHIONSlider

Ținute de vară | Combinații irezistibile de culori

Va merge acest top cu fusta asta? Se potrivesc acești pantaloni cu jacheta asta? Iată câteva reguli de bază pentru a combina culorile în funcție de siluetă, dar și de ocazii.

Petreceți ore în fața oglinzii pentru a afla dacă acest top poate fi purtat cu pereche preferată de blugi sau dacă fusta asta nu arată aiurea lângă această bluză. O facem cu toatele! Asortarea culorilor este mai mult decât o chestiune de gust. Pentru a evita aspectul de circ sau, dimpotrivă, un stil auster, iată câteva sfaturi cheie pentru a evita greșelile.

Construiți-vă ținuta de la luminos la întunecat

De exemplu, purtați un tricou gri sub o jachetă neagră, mai degrabă decât invers. Este mai plăcut pentru ochi și, mai mult, privirea este atrasă de esențial: fața ta.

Partea inferioară a ținutei trebuie (întotdeauna) să fie mai întunecată

De ce partea inferioară este mai întunecată decât cea superioară? Pentru a nu atrage privirea spre picioare și dintr-o dată vă va face silueta și mai subțire.

Evitați aspectul monocrom

Adică într-o singură culoare: prea austeră. Nu ne luăm rămas bun de la aspectul all black. Dimpotrivă, să renunțăm la prea multe nuanțe! Limitați-vă la două sau trei, atâta timp cât două dintre ele sunt în aceeași nuanță.

În cele din urmă, potriviți culorile ținutei și în funcție de tonul pielii: esențial pentru a vă evidenția tenul.

Elementele de bază potrivite

Credeți că albul și negrul sunt singurele „culori” de bază dintr-un dulap? Mai gândiți-vă o dată! Aceste două nuanțe au de fapt o funcție foarte specifică. Albul luminează o ținută prea întunecată, în timp ce negrul „oprește” culorile prea strălucitoare. Deci, elementele de bază bune sunt gri, albastru și maro. Nici prea deschise, nici prea întunecate, se adaptează la toate tipurile de piele și la toate culorile părului.

Jucați-vă cu contraste!

Datorită culorii pielii și a părului nostru, cu toții avem un contrast al nostru, de luat în considerare atunci când alegem culorile hainelor. Dacă ai pielea deschisă și părul blond sau brunet, ai puțin contrast. Așadar, poartă nuanțe pastelate cu o singură culoare strălucitoare, pentru a îmbunătăți ansamblul.

Dacă ai pielea deschisă și părul castaniu, contrastul este izbitor, ținuta ta poate urma acest model. Așadar, rămâi pe nuanțe întunecate: gri cu burgundy/marsala, albastru închis cu maro, de exemplu. Dacă ai pielea bronzată cu păr deschis, contrastul este mai pronunțat. Scoate în evidență tonul pielii cu culori strălucitoare și calde: roșu, portocaliu, roz.

În cele din urmă, dacă ai pielea și părul închise, ieși din culorile închise, concentrează-te pe culorile strălucitoare: albastru, verde, portocaliu, pentru a-ți lumina fața.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Andreea Damian

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

Andreea Damian

Modelele calendarului Pirelli în studioul lui Lagerfeld

realitatea

Diana Rigg, cunoscută pentru rolurile din Game of Thrones sau Avengers, a murit

Andreea Damian

10 PANTOFI ICONICI

Pe unde petrecem de Halloween?

realitatea

Scrie un comentariu