Home > What's hot > TIRIAC era in masina cu CAMELIA POTEC in momentul accidentului?

TIRIAC era in masina cu CAMELIA POTEC in momentul accidentului?

Camelia Potec a fost astăzi implicată într-un accident în Bucureşti. Chiar dacă iniţial fusese vehiculată informaţia potrivit căreia Ion Ţiriac se află în  maşina înotătoarei, Poliţia infirmă varianta şi spune că omul de afaceri era  într-o altă maşină.

Din fericire, accidentul a fost unul uşor, şi nu există victime. Se pare că la volanul limuzinei se afla Camelia Potec, iar Ion Ţiriac se afla într-o maşină din spatele ei, potrivit declaraţiilor fostului jucător de tenis.

Ţiriac susţine, de asemenea, că maşina Cameliei Potec nu rula,   scuteristul fiind cel care ar fi intrat în maşina fostei sportive.  Scuteristul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit  România TV. Sportiva a fost testată pentru alcoolemie, însă rezultatul a fost  negativ.

În vârstă de 31 de ani, Camelia Potec a câştigat medalia de aur la  Jocurile  Olimpice de la Atena în proba de 200 de metri liber. De  asemenea ea a mai  cucerit două medalii de bronz la Campionatele  Mondiale, patru titluri, trei  medalii de argint şi nouă medalii de bronz  la Campionatele Europene. La  Jocurile Olimpice ale tineretului are  patru medalii de aur, în timp ce la  Campionatele Europene de juniori are  şase titluri şi trei medalii de bronz.  Totodată, Potec a câştigat peste  200 de titluri naţionale. Camelia Potec a  participat la patru ediţii  ale Jocurilor Olimpice (Sydney 2000, Atena 2004,  Beijing 2008 şi Londra  2012).


Mai mult: Ion Ţiriac şi Camelia Potec, IMPLICAŢI ÎN ACCIDENT! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

TIRIAC era in masina cu CAMELIA POTEC in momentul accidentului?

by   1 min
0