Tabu
FASHION Slider

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

Prima doamnă a SUA a optat pentru o ținută glam când a fost rugată să sape în grădina Casei Albe. Dar era oare echipamentul ales de ea unul potrivit?

Melania Trump a grădinărit din nou, de data aceasta ajutând la plantarea unui stejar din epoca Eisenhower pe terenurile Casei Albe. A purtat tocuri cui înalte pentru a aerisi solul sau a ales o fustă florală Valentino de 4.000 de dolari pentru motivul său horticol? Glumele au început.

“Cine i-a dat lopata cred că și-a imaginat că, oricum, Melania Trump, cu tocurile ei, nu va săpa cu ea” – spune expertul în grădinărit Alys Fowler. În afară de problemele evidente, cum ar fi tendința ca stiletto-urile să se scufunde în noroi, Fowler este îngrijorat de faptul că încălțămintea MelanieiTrump este problematică și pentru spate pentru că săpatul purtând tocuri ar putea depune o presiune reală pe spatele dumneavoastră inferior.

Însă prima doamnă nu a avut intenția să își pună spatele în pericol. A stat o vreme și a plecat. “Până și regina rămâne până când pomul este udat”, spune Fowler.

În ceea ce privește fusta, Fowler spune: “Nu este nimic în neregulă în a purta o fustă în grădină. Fustele asigură o mișcare liberă a corpului. Oamenii au această senzație – că ai nevoie de haine de lucru în grădină. Dar dacă nu este stilul tău, nu trebuie să le porți, poți purta ce te face pe tine să te simți confortabil.”

ARTICOLE SIMILARE

Un studiu alarmează mamele tinere care știau până acum că laptele matern este cel mai bun

Andreea Damian

Nu oferi flori unei femei stângace! S-ar putea să nu-i simtă mirosul

Andreea Damian

Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

realitatea

Scrie un comentariu