Tabu
Image default
FASHIONSlider

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

Prima doamnă a SUA a optat pentru o ținută glam când a fost rugată să sape în grădina Casei Albe. Dar era oare echipamentul ales de ea unul potrivit?

Melania Trump a grădinărit din nou, de data aceasta ajutând la plantarea unui stejar din epoca Eisenhower pe terenurile Casei Albe. A purtat tocuri cui înalte pentru a aerisi solul sau a ales o fustă florală Valentino de 4.000 de dolari pentru motivul său horticol? Glumele au început.

“Cine i-a dat lopata cred că și-a imaginat că, oricum, Melania Trump, cu tocurile ei, nu va săpa cu ea” – spune expertul în grădinărit Alys Fowler. În afară de problemele evidente, cum ar fi tendința ca stiletto-urile să se scufunde în noroi, Fowler este îngrijorat de faptul că încălțămintea MelanieiTrump este problematică și pentru spate pentru că săpatul purtând tocuri ar putea depune o presiune reală pe spatele dumneavoastră inferior.

Însă prima doamnă nu a avut intenția să își pună spatele în pericol. A stat o vreme și a plecat. “Până și regina rămâne până când pomul este udat”, spune Fowler.

În ceea ce privește fusta, Fowler spune: “Nu este nimic în neregulă în a purta o fustă în grădină. Fustele asigură o mișcare liberă a corpului. Oamenii au această senzație – că ai nevoie de haine de lucru în grădină. Dar dacă nu este stilul tău, nu trebuie să le porți, poți purta ce te face pe tine să te simți confortabil.”

ARTICOLE SIMILARE

Joan Smalls apare in prima ei reclama pentru Estee Lauder

realitatea

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Tabu Tabu

De pe pistă la Kim Kardashian: ținutele fetiș cuceresc lumea modei

Andreea Damian

Vise Orientale in show-ul Dries Van Noten/ Exclusiv JANINA NECTARA la Paris Fashion Week

realitatea

Andra şi Smiley au lansat prima lor piesă împreună – VIDEO

Andreea Damian

Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

realitatea

Scrie un comentariu