Tabu
Image default
FASHION

TOCURI STILETTO SI JACHETE DE PIELE, by Hogan

Aşteptam cu toţii din partea noii colecţii Gang by Hogan un pic din stilul pop, practic, lejer, exploziv prin culoare, formă, prin idee cu care Katie Grand ne-a alimentat simţurile de două sezoane încoace, şi aşteptam ceva diferit, şi întru totul cu un impact la fel de mare. Doar aşa am fost obişnuiţi.

Şi a venit. Noua colecţie pentru sezonul de primăvară-vară are culori crude, imprimeuri energice şi forţa de piesă cult prin simpla ingeniozitate de design aplicată unor forme devenite deja clasice. Şi mai are mult mai mult de atât! Pe lângă pantofii sport cu altitudine şi atitudine, balerinii mai curând rock decât dulci, genţi şi huse pentru telefon, din ianuarie ne vom bucura de încă noi forme de genţi, pantofi şi chiar de un toc stiletto, totul legat într-o notă mai suplă şi mai provocatoare!

Sunt nerăbdătoare să văd ediţia asociată a revistei Gang, cu un pictorial care promite să fie atletic şi dinamic şi care sigur va fi excepţional! Linda Evangelista, Georgia May Jagger, Joan Smalls şi Edie Campbell sunt printre modelele care îşi vor demonstra prietenia pentru Grand şi pasiunea pentru Gang by Hogan.

Mai mult aici!

ARTICOLE SIMILARE

De ce tocurile înalte nu mai sunt la modă

Andreea Damian

Cum transformi garderoba de vară într-una de toamnă

realitatea

L’Armoire, designer-shop românesc

realitatea

Tendința momentului: cu lenjeria intimă la vedere, pe covorul roșu

Andreea Damian

Nausica Mode la Bucharest Fashion Week

realitatea

Shop and lounge Molecule-F and Friends

realitatea

Scrie un comentariu