Home > Lifestyle > Stiri > TOM CRUISE filmat facand sex cu un barbat?

TOM CRUISE filmat facand sex cu un barbat?

Zvonurile conform cărora Tom Cruise, unul dintre cei mai iubiţi actori din lume, ar fi homosexual par să fie tot mai aproape de confirmare. Un detectiv particular a ameninţat că dă publicităţii un filmuleţ cu starul făcând sex cu un bărbat.
La nici un an după ce mariajul dintre Tom Cruise (50 de ani) şi Katie Holmes (34 de ani) a luat sfârşit, actorul trebuie să facă faţă unor acuzaţii care i-ar putea distruge imaginea. Un detectiv particular, citat de revista americană National Enquirer, susţine că deţine un filmuleţ în care Tom Cruise face sex cu un bărbat şi cere o avere pentru a nu-l vinde ziarelor de scandal.
Se pare că imaginile explicite datează din anul 2009, însă posesorul lor susţine că nu a îndrăznit să le arate până acum nimănui, deşi a avut oferte din partea presei. Recent, s-a răzgândit şi i-a transmis lui Cruise că vrea 5 milioane de dolari pentru a distruge caseta compromiţătoare. În caz contrar, o va vinde celui care îi oferă cel mai mult.

Mai mult: Filmat când făcea sex cu un bărbat? – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Thandie Newton
O actriță celebră, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise: A fost o adevărată rușine
misiune imposibilă
Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus
tom cruise
Tom Cruise trebuie să mai îndeplinească două „misiuni imposibile”
tom cruise
Tom Cruise, înlocuit pentru că e „prea scund” să joace un rol

2 Responses

  1. Alexia

    Care e problema?Oricum e un actor foarte bun iar orientarea sa sexuala nu are nicio relevanta!Din contra!Ii cresc actiunile!Eu nu as ceda santajului!

  2. Emil

    Probabil din epoca prieteniei gen “bromance” cu David Miscavige si probabil trucate oricum Biserica Scientologica nu va lasa sa apara nimic in presa.

Comenteaza acest articol

TOM CRUISE filmat facand sex cu un barbat?

by   1 min
2