Tabu
PEOPLE Slider

Tom Cruise, înlocuit pentru că e „prea scund” să joace un rol

tom cruise

Creatorul personajului Jack Reacher, Lee Child, a recunoscut că actorul Tom Cruise e prea scund pentru a-l mai interpreta într-o nouă producţie. Starul american a fost înlocuit în reboot-ul pentru micul ecran pentru a mulțumi pe cititorii lui.

În cărţile lui Child, Jack Reacher este descris având înălţimea de 1,95 m, cu palme de dimensiunea unor farfurii. Iar „Tom Cruise, cu tot talentul său, nu avea acest fizic”, pentru că măsoară doar 1,70 m. Lee Child recunoaște că a lucrat mult timp cu Cruise, dar acceptă acum că nu era o prezență suficient de mare pentru a câștiga fanii cărților sale.

„Chiar mi-a plăcut să lucrez cu Cruise. Este un tip foarte drăguţ. Ne-am distrat. Dar cititorii au dreptate. Dimensiunea lui Reacher este foarte, foarte importantă şi este o componentă impotantă a ceea ce este el”, a spus Child. „Ideea este că atunci când Reacher intră într-o cameră, toată lumea este puţin agitată în primă fază. Am decis că nu vor mai fi filme cu Tom Cruise. În schimb vom duce personajul la Netflix sau ceva de genul. O versiune pentru televiziune, cu un nou actor”, a adăugat acesta, potrivit BBC.

Apoi a făcut apel la cititorii „care au fost supăraţi în legătură cu Tom Cruise” să îl ajute să găsească actorul potrivit pentru serial. De aceea, și personajul va fi puțin diferit.

Primul film cu Jack Reacher a fost lansat în 2012 și a generat încasări de 218 milioane de dolari. În 2016, a fost lansată continuarea, „Jack Reacher: Never Go Back”, care a generat încasări de 162 de milioane de dolari, dar nu a primit critici bune.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină, sufocată de probleme în ultimele zile

Tabu Tabu

Politicienii locomotive din România care conduc trenurile spre dreapta semnalizând stânga

Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei

Andreea Damian

Scrie un comentariu