Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Tom Hanks, proiect nou: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie

Laureat cu premiul Oscar de două ori, Tom Hanks intră în pielea unui om de televiziune din Statele Unite, care cu ajutorul unui program educaţional (1968 – 2001) a reuşit să îi convingă pe tineri să fie mai buni. Fred Rogers a fost o legendară gazdă TV americană pentru copii recunoscut a avea o atitudine caldă și primitoare, scrie BBC.

„El a avut cele trei secrete ale fericirii, care sunt: fii bun, fii bun, şi fii bun. Sincer, eu cred că înseamnă să strângi mâna oricui cu sinceritate. Dacă înţelegi că o persoană care te serveşte, care îţi pune benzină în rezervor, sau care încearcă să vină să îţi repare instalaţia poate că tocmai a avut o zi proastă la fel ca şi tine. Asta este bunătatea.”, a mărturisit Tom Hanks despre Fred Rogers.

Tom Hanks a mărturisit totodată că nivelul crescând al cinismului în societatea contemporană este în mare măsură ceea ce l-a determinat să ia un rol de entertainer pentru copii.

„Cinismul a devenit poziția implicită pentru o mare parte a rutinei zilnice. De ce? Pentru că este ușor și trebuie câștigați bani mulți. Cinismul este un produs grozav de vândut și este începutul perfect al oricărei examinări pe care o facem oricărui lucru. Dar, cred că atunci când Fred Rogers a văzut prima oară instruirea copiilor a văzut ceva care a fost cinic și de ce ai pune ceva care este cinic în fața unui copil de doi sau trei ani?”, a declarat Tom Hanks la Festivalul de Film de la Toronto.

„Acesta este un tratament cinic adresat publicului și am devenit atât de asigurați de asta, încât atunci când suntem primiți cu un mesaj atât de simplu ca <<Hei, este o zi frumoasă în cartier!>> suntem puțin bulversați. Cred că avem nevoie să ne simțim bine. Există un loc pentru cinism, dar de ce să începem cu asta?”, a adăugat actorul.

„A Beautiful Day In The Neighborhood” este titlul filmului despre Fred Rogers și este regizat de Marielle Heller. Lungmetrajul urmărește relația dintre Rogers și un jurnalist de la revista Esquire, care a scris un profil al entertainerului pentru copii în 1998. Pelicula poate fi urmărită în cinematografele din Statele Unite începând cu 22 noiembrie.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

ROMÂNIA dă liber la ucis ciocârliile pentru restaurantele de lux

Dora Constantinovici

Ce bine arată Oana Cârmaciu la 2 luni de când a născut

Tabu Tabu

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la spital după ce a făcut COVID-19

Andreea Damian

Arta contemporană și distanțarea socială

Ciocîrlan

Premiantii Bucharest Fashion Week!

Sărbătoritul zilei de 26 ianuarie

realitatea

1 comentariu

Tom Hanks, proiect nou: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie - Stiri eZZ 10 September 2019 at 22:24

[…] Tom Hanks, proiect nou, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu