Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Tom Hanks și Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a scris actorul în descrierea unei fotografii cu mesaj sugestiv.

Warner Bros. a confirmat că actorul se află în Australia, pentru un film despre Elvis Presley. Tom Hanks îl interpretează pe managerul lui Elvis, Tom Parker.

„Colaborăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australienepentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume.”, a transmis Warner Bros.

Potrivit OMS, în Australia au fost confirmate peste 120 de cazuri de coronavirus.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul tenului de porțelan la japoneze

Andreea Damian

Concurs ⎥ Cea mai bună piesă românească a anului 2020

Ciocîrlan

Sfaturi pentru mămici, pentru a menține sănătatea copiilor lor

realitatea

Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Tabu Tabu

Afla cum poti sa iesi in evidenta doar cu un… palton

realitatea

Ce planuri are Virgil Ianțu după data de 15 mai

Tabu Tabu

Scrie un comentariu