Home > Agenda > „Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

Lara Croft revine pe marile ecrane din 16 martie (data lansării în România), interpretată de această dată de Alicia Vikander – câştigătoare de Oscar pentru rolul din Daneza- The Danish Girl şi devenită celebră cu cel din Ex Machina. Suedeza de 29 de ani a dezvăluit site-lui GameInformer că a fost extrem de încântată de modul în care realizatorii au abordat relansarea lui Tomb Raider şi s-au axat pe povestea de origine a Larei.

„Cu un astfel de film, doreşti să ai o altă perspectivă şi mi-a plăcut enorm faptul că a fost vorba despre o poveste de origine, că vedem protagonista într-o realitate foarte apropiată de cea a lumii noastre. Mi-a plăcut că este activă şi sportivă, trăsături ce fac plauzibilă transformarea ei de mai târziu într-o supravieţuitoare. Mi-a plăcut şi că avem ocazia să vedem pas cu pas modul în care se transformă în eroina de acţiune de mai târziu. Când ai un personaj pe care îl iubeşti şi ai ocazia să-l vezi evoluând într-o poveste de origine, atunci poţi să-l observi din mai multe unghiuri şi să-l înţelegi mai bine”, a explicat actriţa.

Tomb Raider este unul dintre cele mai așteptate filme ale sezonului, mai ales pentru a compara prestația Aliciei Vikander cu cea a Angelinei Jolie, cea care a avut acest rol în precedentul film, “Lara Croft – Tomb Raider”, apărut în 2001.

Vikander a declarat că rolul aventurierei Lara i-a plăcut atât de mult, încât s-ar bucura să îl poată relua într-o continuare a filmului. Tomb Raider este regizat de Roar Uthaug şi îi mai are în distribuţie pe Walton Goggins, Dominic West şi Kristin Scott Thomas.

Alicia Vikander s-a căsătorit cu actorul Michael Fassbender, în Ibiza, în octombrie 2017.

Iată pe scurt rezumatul filmului!

Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinaţie, este unul foarte nesigur şi periculos. Dintr-odată miza miza e enormă pentru Lara, care  – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obţinând astfel supranumele de “tomb raider”.

Articole asemanatoare
Alicia Vikander
Alicia Vikander, victima abuzului sexual după ce s-a transformat într-un pachet de mușchi

Comenteaza acest articol

„Tomb Raider: Începutul”, cel mai așteptat film al primăverii

by Andreea Damian   2 min
0