Home > Fashion > TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA DE TOAMNA 2014 ‚‚TECH TRADITION’’

TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA DE TOAMNA 2014 ‚‚TECH TRADITION’’

Inspirat de fuziunea dintre traditiile sartoriale clasice si elementele ce tin de tehnologia echipamentelor destinate drumetiilor montane, Tommy Hilfiger colaboreaza cu emblematicul producator de lana britanic, Abraham Moon, pentru a lansa o colectie capsula pentru sezonul de toamna 2014.

 

Grupul Tommy Hilfiger, anunta lansarea colectiei de toamna 2014 Tech Tradition. Inspirata dintr-un melanj modern intre piesele sportive clasice americane si traditia britanica, colectia Tech Tradition celebreaza stilul preppy, devenit deja o semnatura pentru Tommy Hilfiger, prin piesele de tartan concepute in colaborare cu Abraham Moon, un producator de lana britanic, de traditie.

Acestor design-uri clasice le este oferita o personalitate aparte prin faptul ca piesele colectiei prezinta elemente de functionalitate specifice echipamentului montan. In cadrul colectiei intalnim si sapte piese destinate aventurierului modern.

Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, America de Sud si zona Asia Pacific, dar si online, incepand cu 29 septembrie 2014.

Tommy Hilfiger s-a asociat cu Abraham Moon, companie fondata in 1837 – una dintre cele mai renumite producatoare de textile din Marea Britanie. Scopul principal al parteneriatului Tommy Hilfiger – Abraham Moon a fost realizarea unui tartan-semnatura. Acest modele traditionale au fost combinate cu estetica colectiei inspirata din tehnologie, fapt ce a reusit sa creeze un melanj intre coplesitorul outdoor american si sarmul englezesc. Modelul clasic britanic Moon este adus in actualitate prin nuante pop indraznete iar lana traditionala dezvolta un caracter modern, fiind completata de accentele de nailon si piele de cea mai inalta calitate. Acestor valori clasic-britanice le este infuzat spiritul american, incununand astfel fuziunea stilului preppy al Coastei de Est americane cu traditia britanica.

“Colectia noastra de toamna 2014 – Tech Tradition – este inspirata din calatoria transatlantica din Statele Unite pana in Regatul Unit’’ a declarat Tommy Hilfiger. ‘‘Colectia imbina influentele sportive moderne din Statele Unite cu materialele sartoriale de traditie pentru a oferi un accent tineresc look-ului preppy clasic. Sunt entuziasmat de parteneriatul pe care l-am incheiat cu Abraham Moon iar modelele pe care le-am conceput impreuna sunt integrate in piesele colectiei, in special in segmentul sportswear, pentru a combina stilul traditional cu cel contemporan.’’

Articole asemanatoare
Peste 100.000 de discuri de vinil sunt digitalizate pentru ca oricine să le poată asculta online
Baby Green – Noua colectie Carmen Emanuela Popa
Cei mai talentati tineri designeri romani, premiati la Cluj!
Andreea Dogaru o imbraca pe cunoscuta cantareata Nyanda

Comenteaza acest articol

TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA DE TOAMNA 2014 ‚‚TECH TRADITION’’

by   1 min
0