Tabu
Image default
FASHION

TOMMY HILFIGER LANSEAZA COLECTIA DE TOAMNA 2014 ‚‚TECH TRADITION’’

Inspirat de fuziunea dintre traditiile sartoriale clasice si elementele ce tin de tehnologia echipamentelor destinate drumetiilor montane, Tommy Hilfiger colaboreaza cu emblematicul producator de lana britanic, Abraham Moon, pentru a lansa o colectie capsula pentru sezonul de toamna 2014.

 

Grupul Tommy Hilfiger, anunta lansarea colectiei de toamna 2014 Tech Tradition. Inspirata dintr-un melanj modern intre piesele sportive clasice americane si traditia britanica, colectia Tech Tradition celebreaza stilul preppy, devenit deja o semnatura pentru Tommy Hilfiger, prin piesele de tartan concepute in colaborare cu Abraham Moon, un producator de lana britanic, de traditie.

Acestor design-uri clasice le este oferita o personalitate aparte prin faptul ca piesele colectiei prezinta elemente de functionalitate specifice echipamentului montan. In cadrul colectiei intalnim si sapte piese destinate aventurierului modern.

Colectia va fi disponibila in magazinele selectionate Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, America de Sud si zona Asia Pacific, dar si online, incepand cu 29 septembrie 2014.

Tommy Hilfiger s-a asociat cu Abraham Moon, companie fondata in 1837 – una dintre cele mai renumite producatoare de textile din Marea Britanie. Scopul principal al parteneriatului Tommy Hilfiger – Abraham Moon a fost realizarea unui tartan-semnatura. Acest modele traditionale au fost combinate cu estetica colectiei inspirata din tehnologie, fapt ce a reusit sa creeze un melanj intre coplesitorul outdoor american si sarmul englezesc. Modelul clasic britanic Moon este adus in actualitate prin nuante pop indraznete iar lana traditionala dezvolta un caracter modern, fiind completata de accentele de nailon si piele de cea mai inalta calitate. Acestor valori clasic-britanice le este infuzat spiritul american, incununand astfel fuziunea stilului preppy al Coastei de Est americane cu traditia britanica.

“Colectia noastra de toamna 2014 – Tech Tradition – este inspirata din calatoria transatlantica din Statele Unite pana in Regatul Unit’’ a declarat Tommy Hilfiger. ‘‘Colectia imbina influentele sportive moderne din Statele Unite cu materialele sartoriale de traditie pentru a oferi un accent tineresc look-ului preppy clasic. Sunt entuziasmat de parteneriatul pe care l-am incheiat cu Abraham Moon iar modelele pe care le-am conceput impreuna sunt integrate in piesele colectiei, in special in segmentul sportswear, pentru a combina stilul traditional cu cel contemporan.’’

ARTICOLE SIMILARE

Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc

Fashion Trend: pantaloni fantezie

realitatea

Claudia Schiffer în Harper’s Bazar UK de noiembrie

realitatea

Noua colecție primăvară-vară la Cochet Store

realitatea

Freja Beha Erichsen, pe coperta Vogue UK

realitatea

Fashion Trend: Ce haine vor bărbaţii să poarte femeile

realitatea

Scrie un comentariu