Home > Agenda > stiri > TONCIU la PARIS s-a facut de… N-a stiut sa traga apa la WC!

TONCIU la PARIS s-a facut de… N-a stiut sa traga apa la WC!

Andreea Tonciu a zburat pentru prima data cu avionul si a avut parte de o experienta rusinoasa. Marturisirea care a starnit hohote de ras la “Happy Hour”

In cautarea unui “sufletel pentru Gigel”, ProFM l-a dus pe simpaticul concurent de la “Romanii au talent” tocmai la Paris. Numai ca Gigel nu a mers singur: Acolo l-au urmat Catalin Maruta si Andreea Tonciu, hotarata sa-i devina profesoara de romantism.

“Andreea s-a despartit si impacat cu Mitea de atatea ori, incat stie ce sfaturi sa-i dea lui Gigel la capitolul romantism. In plus, dupa atatea meditatii la geografie si limba romana, Tonciu avea si ea nevoie de o vacanta ca sa se relaxeze”, glumeste prezentatorul “Happy Hour”.

Intr-un magazin Tonciu si Maruta au avut parte de ceva emotii pentru ca “Andreea a ajuns sa nu se mai inteleaga cu vanzatorul: de la o bucata de branza pe care a cerut-o, au ajuns sa se injure ca la usa cortului si nu oricum, ci in engleza”, isi aminteste Catalin Maruta.

Echipa sa de filmare s-a amuzat teribil pe seama lui Tonciu. Bruneta s-a dus la toaleta si a iesit acolo rusinata, dar cu zambetul pe buze spunand: “N-am stiut sa trag apa, a intrat femeia aia dupa mine si s-a auzit poc. M-am simtit prost, n-am ce sa zic, n-am stiut.”


Comenteaza acest articol

TONCIU la PARIS s-a facut de… N-a stiut sa traga apa la WC!

by   1 min
0