Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Toni Garrn și-a făcut singură machiajul de mireasă! Cum obții sprâncene „la modă” pentru ziua nunții

Pe lângă modelling, Toni Garnn este, de asemenea, o activistă în apărarea egalității de gen în lume. În 2018 a fost numită „ambasadoare pentru egalitatea de gen” de către guvernul german și a creat Fundația Toni Garrn pentru a sprijini fetele din Africa, ajutându-le să aibă acces la educație.

Toni a fost imaginea multor campanii publicitare și nu ar trebui să ne surprindă dacă a învățat să își facă singură machiajul ca un adevărat profesionist. S-a ocupat chiar ea de machiajul de mireasă! Ceremonia a fost „foarte intimă, la primărie”, în Berner Schlos din Hamburg, și acest lucru a determinat-o, cu siguranță, să aleagă un machiaj natural.

De obicei, în ziua nunții, toți ochii sunt pe rochie: Toni Garrn a purtat o rochie de mătase de culoarea untului, de la Rat & Boa, pe care a completat-o cu o pălărie cu boruri largi. Iar machiajul ei proaspăt și natural a fost perfect pentru o ținută atât de discretă și elegantă.

Machiajul pentru ziua nunții a fost foarte simplu. Modelul explică într-un video, pas cu pas, cum l-a realizat.

Cel mai important lucru pentru Garrn este de a crea o bază impecabilă, luminoasă și de lungă durată: „Îmi place să încep de la o fundație ușoară. Nu am vrut prea multă acoperire. Uneori este suficientă o cantitate minimă de cremă hidratantă nuanțată, dar în ziua nunții tale este bine să întreci puțin limita. Unul dintre cele mai importante lucruri după aplicarea bazei este să aplicați corectorul pe toate acele părți care trebuie să rămână acoperite dacă plângeți sau transpirați. Îmi place foarte mult să aplic puțin corector pe nas, sub arcul sprâncenelor”, explică ea în video.

Și într-un mod foarte practic, pentru retușuri a folosit o metodă veche. „Puțină salivă este cel mai bun lucru”, ne spune modelul în vârstă de 28 de ani, cu un disc de bumbac.

Dacă doriți să creați sprâncene „la modă” pentru ziua nunții, luați notițe. „Le pieptăn întotdeauna în sus, pun și gel pe ele pentru a obține un efect exagerat!”, spune ea, făcând același lucru și cu genele, curbându-le ușor pentru a nu le strica. „În culise am văzut că se fac greșeli groaznice … și atunci ele nu cresc foarte repede”, ne avertizează ea.

Cuplul Toni Garrn și Alex Pettyfer au apărut pentru prima oară în public la petrecerea Elton John’s Oscar, în februarie 2019.S-au logodit de Crăciun în același an. Și câteva luni mai târziu au mers la altar. Și dacă tendința „micro nunților” va mai dura și în 2021, ar trebui să urmăriți videoclipul de mai jos.

ARTICOLE SIMILARE

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Andreea Damian

Un cuplu din State a „câștigat” un bebeluș la un concurs la radio

Andreea Damian

Cosmetice care trebuie evitate in perioada sarcinii

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

realitatea

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Andreea Damian

Epidemie de coronavirus: OMS declară stare de urgență la nivel global

Andreea Damian

Scrie un comentariu