Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 actori sexy laureați cu Oscar!

Ca si cum talentul nu ar fi fost suficient, unii dintre actorii premiati cu Oscar de-a lungul istoriei sunt sau au fost adevarate sex simboluri. Sa ii cnostem pe cei mai sexy dintre acestia.

10. Heath Ledger este unul dintre puținii actori care au primit un Oscar postmortem. Anul trecut el a fost premiat pentru rolul din The Dark Knight din 2008. Despre felul în care arăta nu ar mai fi pra multe de spus. Atât femeile cât și unii bărbați au suspinat după el în Brokeback Mountain. În Dark Knight Heath nu mai arăta la fel de bine, dar asta doar pentru că purta o mască ușor gotescă de Joker.

09. În 2007 Marion Cotillard a făcut vâlvă așa cum nu credea vreodată. E drept, cu ajutorul rolului de Edith Piaf în La Vie En Rose. Åži dacă în film a fost orice, dar nu atrăgătoare, în viața de zi cu zi lucrurile nu stau deloc așa. Marion atrage privirile în primul rând datorită frumuseții și în al doilea rând datorită celebrității.

08. Așa cum au fost și vor mai fi și alte cazuri în acest top, nici Javier Bardem nu era prea sexy în No Country for Old Men, film care i-a adus un Oscar pentru rol secundar. Dimpotrivă, Javy a avut parte de una dintre cele mai urâte frizuri din istoria marelui ecran. El a recunoscut că freza l-a ajutat să interpreteze mai bine rolul criminalului plătit. În rest, Bardem frânge inimi, inclusiv pe cea a lui Penelope Cruz.

07. Pentru multe femei, printre care și Julia Roberts, Denzel Washington este bărbatul perfect. În 2001 el a luat Oscarul pentru Training Day în care îi făcea viața grea lui Ethan Hawke, ceea ce îl face și mai perfect. Pe lângă aspectul impecabil, Denzel mai are un alt mare atu: vocea!

06. Anul trecut Kate Winslet a fost declarată de britanici ca fiind posesoarea celui mai dorit trup din lume. Dar Kate este mult mai mult de atât. În 2009 ea a primit Oscarul pentru The Reader unde a reușit să seducă și să se îndrăgostească de un puști, după care să îmbătrânească în închisoare pentru crime de Holocaust. A fost cea de-a șasea nominalizare a lui Kate.

05. Ce are George Clooney în afară de Oscarul din 2005 pentru Syriana? Åžarm, mult șarm, prea mult șarm. Toate actrițele cu care a lucrat s-au declarat complet vrăjite, iar fanele urlă după el oriunde s-ar afla. Chiar și bărbații o iau razna când apare George. Anul trecut un jurnalist s-a dezbrăcat la o conferință de presă a actorului și l-a cerut în căsătorie. George a refuzat.

04. Halle Berry este până acum actrița cu cel mai mare onorariu pentru sâni dezgoliți pe marele ecran. 1 milion de dolari în Swordfish. De ce? pentru că merită din plin, iar bărbații din toată lumea au dat năvală să o vadă. Pentru Monster’s Ball s-a lăsat dezbrăcată și abuzată mai mult de amorul artei, dar s-a ales cu un Oscar!

03. Penelope Cruz este sexy, iar ăsta e un fapt incontestabil! În 2008 ea a luat un Oscar mai mult decât meritat pentru Vicky Cristina Barcelona al lui Woody Allen. Era frumoasă și în film, doar că puțin mai nervoasă, rolul ei fiind unul dintre cele mai urlate care s-au văzut vreodată. Anul acesta e nominalizată din nou pentru Nine.

02. Mulți dintre noi nu l-am mai apucat pe Marlon Brando în toată splendoare sa. Din fericire există filme și poze cu el tânăr când a lăsat tot Hollywood-ul cu gura căscată. Impactul lui “fizic” este singurul considerat mai puternic decât cel al lui Brad Pitt. Unul dintre producătorii heterosexuali care au lucrt cu el a declarat că nu se mai putea controla când îl vedea pe Marlon. Brando a luat Oscarul în 1972 pentru rolul din Nașul.

01. Nu multă lume o vedea pe Charlize Theron drept o câștigătoare de Oscar. Frumoasa actriță a contrazis, însă, pe toată lumea când a fost laureată pentru rolul din Monster. În filmul cu pricina ea era de nerecunoscut. Urâtă cum nu va fi niciodată în viața reală!

ARTICOLE SIMILARE

Noul spot publicitar Calvin Klein, cenzurat în SUA

realitatea

Angelinei Jolie îi plac băieţii răi

realitatea

Nocturne baroce: Bach, Vivaldi, Scarlatti şi Händel pe malul Dâmboviţei

Britney și Obama, piratați pe Twitter

realitatea

A fost redeschisă ancheta în cazul morţii lui Natalie Wood

realitatea

Jon Bon Jovi, obligat să dea socoteală polițiștilor

realitatea

1 comentariu

Diana 23 February 2012 at 13:53

Charlize Theron a luat Oscar pentru Monster, nu Monster’s Ball.

Răspunde

Scrie un comentariu