Home > Sex-Relatii > TOP 10 bisexuali celebri

TOP 10 bisexuali celebri

10. Pete Townshend de la The Who îi va fi veșnic recunoscător lui Mick Jagger. Townshend a declarat că în momentul în care l-a văzut pe Jagger dansând și-a dat seama că vrea să facă sex cu un bărbat. Ceea ce a și făcut ulterior.
FOTO: tpduderman.files.wordpress.com

09. Laurence Olivier
își exercita bisexualitatea în ciuda faptului că era căsătorit. Soția lui, evident, nu voia să accepte acest aspect al vieții de cuplu și încerca să îl ierte spunând că un om de geniu are un comportament diferit de restul bărbaților. Asta da toleranță!

FOTO: smh.com.au

08. La Brett Anderson, solistul trupei Suede, bisexualitatea e incertă. Artistul a declarat că nu e heterosexual, ci mai degrabă un bisexual care nu a făcut niciodată sex cu un alt domn. Cum această declarație a fost făcută în 2005 sperăm că Brett a trecut la fapte. Pentru liniștea și certitudinea lui…

FOTO: onetimemusic.com

07. Jean-Michel Basquiat este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Cum nu a fost niciodată o persoană discretă, legăturile lui amoroase cu bărbați sau femei au ajuns de multe ori în presă.

FOTO: cdn0.lostateminor.com

06. Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day a declarat în timpul unui interviu cu ceva ani în urmă că a fost dintotdeauna bisexual, iar asta i se pare un lucru extrem de frumos.

FOTO: mtv.com

05. A devenit megacelebru datorită rolului din "Inception" și a fermecat toate doamnele de pe planetă. Partea bună e că nu doar femeile au o șansă la Tom Hardy, ci și bărbații. Actorul a recunoscut că în facultate nu refuza pe nimeni și făcea sex cu toată lumea indiferent de… sex.

04. Deși este unul dintre cei mai mari cuceritori de femei din toate timpurile, lui Cary Grant îi plăceau la fel de mult și bărbații. Grant a trăit timp de 12 ani cu Randolph Scott. Mai mult, unii dintre apropiații lui spuneau că a fost extrem de îndrăgostit de acesta pe toată durata relației.

FOTO: therydbergtribune.se

03. David Bowie spunea la un moment dat că regretă faptul că le-a spus tuturor că e bisexual pentru că în SUA i-a fost destul de greu să se descurce cu această imagine. Din fericire, între timp, lumea a devenit mai înțelegătoare.

FOTO: userserve-ak.last.fm

02. James Dean a fost destul de discret atunci când i s epuneau întrebări despre orientarea lui sexuală. Cu toate acestea, întrebat la un moment dat dacă îi plac și bărbații și femeile el a răspuns: "N-am de gând să trec prin viață cu o mână legată la spate!". E clar.

FOTO: 3.bp.blogspot.com

01. Marlon Brando
nu se prea obosea să ascundă faptul că e bisexual. E drept, se dădea mai mult la femei, dar când îi plăcea un bărbat nu stătea deloc pe gânduri. În biografia sa se spune că este vedeta care a sedus cele mai multe femei și cei mai mulți bărbați de la Hollywood.

FOTO: fanpop.comLoading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 bisexuali celebri

by admin   2 min
1