Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 bărbați celebri care au făcut sex cu cele mai multe femei

TOP 10 bărbați celebri care au făcut sex cu cele mai multe femei

10. Despre Tiger Woods se spune că s-a culcat cu 120 de femei doar în timpul mariajului său cu fosta sa soție, Elin. Din păcate pentru el, soția sa a aflat.

09. Tony Curtis a susținut mereu că în perioada sa de glorie a făcut sex cu aproximativ 1.000 de femei. "Eram tot timpul excitat și alergam după fete", a declarat actorul.

08. Rod Stewart a iubit de când se știe blondele și a încercat să facă sex cu cât mai multe posibil. I-a reușit cu 1.000 de femei, din păcate pentru el, nu toate au fost blonde.

07. Bill Wyman s-a bucurat o bună bucată de vreme de adulația de care are parte orice star rock. Fostul component al trupei The Rolling Stones povestea că în unele nopți, femeile stăteau la coadă la el la ușă. Peste 1.000 dintre el au reușit să intre.

06. Jack Nicholson este unul dintre cei mai mari crai de la Hollywood. Femeile au simțit mereu o atracție puternică față de el, iar Jack a profitat la maxim de treaba asta. Așa cum spune chiar el, s-a culcat cu aproximativ 2.000 de femei, dintre care unele erau chiar mamă și fiică.

05. Julio Iglesias este întruchiparea latino-loverului. Cântărețul a fost încă din primii ani de carieră iubit de femeile din toată lumea, iar asta i-a plăcut la nebunie. Julio a punctat la peste 3.000 de femei.

04. Hugh Heffner este părintele sexului printat, dacă putem spune așa. Din cauza vârstei și a diversității, tăticul Playboy nu mai ține minte exact câte fete au avut norocul de a face sex cu el, dar estimează numărul undeva între 2.000 și 5.000 de femei.

03. Warren Beatty
. În cazul lui este simplu de calculat, actorul spune că s-a culcat cu câte o femeie în fiecare zi de celibat, adică timp de vreo 35 de ani. La o numărătoare simplă ajungem la concluzia că domnul Beatty a făcut sex cu 12.775 de femei dacă nu o calculăm și pe Annette Bening.

02. Wilt Chamberlain
. Starul NBA a scris în autobiografia sa că a făcut sex cu peste 20.000 de femei, iar pentru el asta înseamnă că "am făcut ceea ce era natural și alegeam doar femei care arătau bine".

01. Fidel Castro
. Liderul comunist este campion la această categorie. Conform spuselor reprezentantului său oficial, vreme de 40 de ani El Fidel nu era deloc fidel și făcea sex în fiecare zi cu două femei. Una la prânz, alta la cină și niciodată de două ori cu aceeași. Adică un total de vreo 35.000, iar la cât de mare e Cuba, putem spune că a făcut sex cu toată țara.

Articole asemanatoare
Confesiunile erotice ale vedetelor
TOP 10 vedete feminine care au făcut sex cu femei
TOP 10 vedete dependente de sex

Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 bărbați celebri care au făcut sex cu cele mai multe femei

by realitatea   2 min
0