Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 bărbați celebri care au pozat în lenjerie intimă

TOP 10 bărbați celebri care au pozat în lenjerie intimă

10. Despre Chaning Tatum știm că nu se sfiește să își arate trupul dezgolit. El a fost stripper pe când trăia în anonimat. Acum că a devenit celebru, preferă să rămână cu chiloții pe el.

09. Justin Timberlake obișnuiește să se prostească ori de câte ori are ocazia. De amorul artei cinematografice, actorul a apărut de câteva ori acoperit doar prin părțile esențiale, niciodată cu scopul de a fi sexy, ci doar pentru a face lumea să râdă.

08. Jesus Luz este un model brazilian care ar fi rămas un necunoscut model brazilian dacă Madonna nu punea ochii pe el, moment în care toată lumea a pus ochii pe el. Și după ce a intrat în vizorul omenirii, el a început să se dezbrace ori de câte ori a avut ocazia. Pozele cu el în lenjerie intimă dovedesc că Madonna nu s-a orientat prost.

07. Înainte de a deveni celebru datorită rolului din True Blood, Mehcad Brooks era model. Și încă unul apreciat. Dacă în serialul cu vampiri el apare destul de des gol pușcă, înainte de asta făcea cu regularitate reclamă la tot felul de boxeri.

06. Robert Pattison este noul idol al adolescentelor. Când era mai micuț era ceva mai năzdrăvănel și s-a dezbrăcat aproape de tot în fața camerei.

05. Datorită felului în care arată pe multe dintre fanele lui Djimon Hounsou nici nu le mai interesează că a fost nominalizat de două ori la Oscar. Descoperit și făcut celebru de Steven Spielberg, Djimon nu s-a rușinat deloc să facă reclamă la o cunoscută firmă de lenjerie intimă. Dar are ce arăta.

04. Antonio Sabato Jr. a fost unul dintre cei mai mari fermecători ai anilor ’90. Isteria a început imediat după ce domnul mai sus menționat s-a dezbrăcat pentru Calvin Klein.

03. Mark Wahlberg a fost pionierul vedetelor care s-au dezbrăcat pentru Calvin Klein. Putem spune că și-a făcut-o cu mâna lui pentru că a fost remarcat de celebrul designer în timpul unui concert în care a rămas doar în chiloți pe scenă, iar Klein a considerat că arăta prea bine ca să nu îl arate la toată planeta.

02. David Beckham s-a dezbrăcat în repetate rânduri. Și singur, și cu Victoria, și de tot, și în chiloți. De fiecare dată pozele lui îndrăznețe au avut un impact uriaș și au fost văzute de sute de milioane de fani. Beckham s-a remarcat profund după ce a acceptat, pe câteva milioane evident, să fie imaginea liniei de lenjerie intimă Armani.

01. Cristiano Ronaldo e, probabil, cel mai dorit bărbat de pe planetă. Femeile îl adoră, homosexualii l-au declarat cel mai sexy bărbat mai mulți ani la rând, iar bărbații hetero îl idolatrizează și vor să fie ca el. Cum este el de fapt nu vom ști niciodată. În schimb știm cum arată el în amănunt pentru că i-a luat locul lui Becks în promovarea liniei de lenjerie intimă a casei Armani.

FOTO: thefrisky.com

Articole asemanatoare
TOP 10 cele mai tari filme porno
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!
TOP 10 fetișuri ciudate

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

TOP 10 bărbați celebri care au pozat în lenjerie intimă

by realitatea   2 min
1