Home > Agenda > stiri > TOP 10 cei mai duri gay din filme!

TOP 10 cei mai duri gay din filme!

10. Omar Little din "The Wire" este un dur calculat și disciplinat. Tot ce face el e cu cap. Rău, înfiorător de malefic, dar deștept.

FOTO: iknowtheledge.com

09. "Miller’s Crossing" e un film dur. La fel de dur e și personajul Eddie Dane despre care spunem atât: un criminal cu sânge rece care omoară pentru bani.

FOTO: ugo.com

08. Pentru cei mai mulți dintre noi, un mafiot gras și rău care își ascunde homosexualitatea în sânul unei familii aparent unite poate părea amuzant. Nu e așa pentru că Vito Spatafore din "The Sopranos" ucide fără să clipească.

FOTO: i.cdn.hbo.com

07. Ennis Del Mar, personajul interpretat de Heath Ledger în "Brokeback Mountain" e, fără îndoială, un dur sensibil. E cowboy, are "tupeul" să se sărute cu iubitul lui în fața nevestei și moare din cauza unui urs, căzând în cap de pe calul speriat de bestie. Moarte de dur!

FOTO: fanpop.com

06. John Sonny Wortzik este cel puțin un homosexual cu atitudine și plin de determinare. În "Dog Day Afternoon" este interpretat de un individ celebru care se poate da mare dur, daca vrea asta: Al Pacino. Sonny jefuiește o bancă, ia ostatici și face scandal pentru a-l ajuta pe iubitul lui care vrea să își facă operație de schimbare de sex.

FOTO: bztv.typepad.com

05. Perry van Shrike din "Kiss Kiss Bang Bang" este considerat unul dintre cele mai bune personaje gay ever. Este dur pentru că e ușor detectiv, pentru că dă impresia că știe mereu ce trebuie să facă și pentru că e interpretat de Val Kilmer.

FOTO: askmen.com

04. În "Burnt Money" (titlul original e Plata Quemada) El Nene (așa îl cheamă) ne arată cum un homosexual dur se face și mai dur, adică evoluează de la statutul de hoț de mărunțișuri la cel de mare jefuitor de bănci.

FOTO: ambienteg.com

03. "True Blood" nu ar fi fost la fel fără Lafayette Reynolds. Producătorii ar fi trebuit să îl omoare după prima serie, dacă s-ar fi luat după cartea care a inspirat scenariul, dar nu au facut-o de dragul personajului. Chiar dacă pare, la prima vedere, o cocotă machiată, Lafayette e un dealer de droguri extrem de dur care te bate de îți sună apa în cap când îl enervezi.

FOTO: zap2it.com

02. Despre Keith Charles din "Six Feet Under" e suficient să spunem că este un polițist din L.A. care nu își ține ascunsă identitatea sexuală. În plus, bate de rupe și face sex cu o divă celebră doar așa, ca să arate că poate. Duritatea rezistă chiar și în sânul relației stabile pe care o are cu iubitul său.

FOTO: fanpop.com

01. "OZ, Închisoarea federală" este unul dintre serialele preferate ale bărbaților grație durității continue și în ciuda sexului intermasculin omniprezent. Chris Keller, unul dintre personajele principale, este și gay, și dur, și rău, și nesuferit, și fermecător, uneori vrei să îl omori, dar nu poți să nu-l iubești pentru complexitate.

FOTO: 3.bp.blogspot.com


Comenteaza acest articol

TOP 10 cei mai duri gay din filme!

by realitatea   2 min
0